Gönderen Konu: 2012 Burç Yorumları  (Okunma sayısı 2711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
2012 Burç Yorumları
« : Aralık 05, 2011, 07:56:44 ÖS »


Koç Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili Koç, 2012 yılında Uranüs’ün güçlü enerjisi size doğru akıyor ve özgürlük arzularınızı arttırmaya devam ediyor. Öte yandan yükselen özgürlük arzularınıza rağmen, sizi kısıtlayan ve engelleyen şartlar da sizi isyankâr kılıyor.


Bu yıl özellikle ilişkiler konusunda kurallara, gelenek, görenek ve şartlara uymak zorunda kalabilir, isteklerinizi biraz daha bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu arada işiniz veya kariyerinizle ilgili alanlarda huzursuzluk hissedebilir ve kendinizi önemli bazı değişiklikler yapmaya mecbur hissedebilirsiniz. Bütün bunlara rağmen bu yıl hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan fırsatlara son derece açık olacaksınız.

Yılın ilk yarısı bolluk ve şans gezegeni Jüpiter sizi maddi konularda desteklemeye devam ederken günlük işler, sağlık konuları ve çalışma ortamınızla ilgili konular da sizi fazlasıyla meşgul edecek. Bu arada işiniz veya kariyerinizle ilgili alanlarda huzursuz ve hırslı bir sürece girebilirsiniz. Hissettiğiniz bu huzursuzluk sizi köklü değişimler ve dönüşümler için zorlayabilir.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2011, 07:57:55 ÖS »
2012 yılı Boğa Burcu genel yorumu:

Sevgili Boğa, bu yılda geçen yıl olduğu gibi hayata karşı iyimser bakış açınız devam edecek. Özellikle bu yılın ilk yarısı bu iyimserlik ihtiyacınız olanı da beraberinde getirecek. Kendinizi geliştirecek ve isteklerinizi zorlanmadan elde edeceksiniz.



Haziran ayında İkizler burcuna geçecek olan Jüpiter ise bu sefer sizi maddi konularda destekleyecek. Fakat bu arada karşınıza çıkacak imkânları farkına varmalı ve her olasılığı göz önünde bulundurarak doğru yatırımlar yapmalısınız. Koşulları istediğiniz gibi yönlendirebilme fırsatını iyi değerlendirmelisiniz.

Yılın ilk yarısı aşk hayatınız açısından deneyimler yaşamaya devam edeceksiniz. Eskiyen ilişkilerin tamamen terk edilmesi ve sürpriz beklenmeyen ilişkilerin ortaya çıkması mümkün. Bu dönemde yaşamdan daha fazla keyif alma isteğiniz sizi eğlenceli aktivitelere yöneltebilir.

Yeni hobiler, sanatsal konular, spor faaliyetleri ile uğraşabilir, yaratıcı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Bu konularda önceden başlamış olduğunuz çalışmaların sonuçlarını alacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yine bu günlerde çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir.

Duygusal konular ve romantizm hayatınıza heyecan getirebilir. Bütün bu gelişmelerle beraber hayatın coşkusunu içinizde hissedeceksiniz. Fakat kendi mutluluğunuza çok fazla yönelmeniz çevreniz tarafından çok hoş karşılanmayabilir. Sonucunda bencillikle suçlanabilirsiniz. Dikkatli olun.

Uranüs ve Neptün gezegenlerinin burcunuza olan etkisiyle bu yıl da ruhsal veya alışılmışın dışındaki konulara yönelmeye devam edebilirsiniz. Ayrıca sezgilerinizin arttığını farkedebilir ve çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısı çok keyifli gelişmeler sizi bekliyor. Özellikle parasal konulara yönelik yeni fırsatlar yakalayabilir, aşk hayatınızı da olumlu etkileyecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Ekim ayından itibaren sağlığınızı ve günlük hayatınızı ilgilendiren konularda bir ferahlama sizi bekliyor. Son iki yıldır sizi kısıtlayan, engelleyen, üzerinizde baskı oluşturan sorunlardan kurtuluyorsunuz.

Bununla birlikte, evliliğinizi, ortaklığınızı veya ciddiye aldığınız her türlü ikili İlişkinizi ilgilendiren konularda Satürn’ün zorlayıcı ve kısıtlayıcı enerjisi sizi zorlamaya başlayacak.

İlişkilerinizi daha fazla ciddiye alabilir, artan sorumluluklar nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bu baskı karşı taraftan, eşinizden veya ortağınızdan da gelebilir. Bütün bunları biraraya getirdiğinizde oturup düşünebilir ve ilişkilerinizle ilgili yeni yapılanmalara gidebilirsiniz.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında finansla ilgili konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle maddi kaynaklarınızın kullanımında tedbirli olmanızda yarar var.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2011, 07:59:16 ÖS »
İkizler Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili İkizler, bu yılın en şanslı burçlarından biri de sizin burcunuz olacak . Özellikle yılın ikinci yarısında fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir. Çünkü bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter Haziran ayından itibaren bir yıl boyunca kalmak üzere burcunuza geçiş yapacak. Bu durumda yaklaşık bir yıl boyunca Jüpiter’in koruması altında olacaksınız. Böylece karşılaşacağınız zorlayıcı olayları onun desteğiyle daha hafif atlatabilir, manevi yönünüzü güçlendirebilir, hayata daha iyimser bakabilirsiniz.



Yılın ilk yarısı oldukça hareketli olacaksınız. Bu dönemde sık sık evinizden uzakta olabilir veya aile içi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle eski sorunlar yüzünden aile içinde yaşanacak gerilimler sinirlerinizi yıpratabilir.

Olaylara daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışmalı moralinizi bozmamalısınız. Bu arada taşınma konusu veya iş değişiklikleri gündeme gelebilir, büyük beklentiler içine girebilir, hayatı ve içinde bulunduğunuz koşulları sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Yılın özellikle ikinci yarısı, Jüpiter ve Uranüs’ün desteğiyle dost ve arkadaş çevrenizin genişlemesi, sosyal hayatınızda beklenmeyen gelişmelerin görülmesi mümkün. Bulunduğunuz ortamlarda odukça değerli kimselerle tanışabilir veya son derece sıradışı kişiler ve gruplarla birlikte olabilirsiniz.

Oldukça aktif olacağınız bu süreç içinde gelişmeler meslek hayatınızı geleceğe dair umutlarınızı çok olumlu etkileyebilir. Yepyeni çevreler edinebilir ve kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilecek şansı ve fırsatı kaçırmayın.

Yaklaşık iki yıldır mutluluğunuz söz konusu olduğunda bir şeylerin sizi engellediğini, oldukça çaresiz ve tatminsizlik içinde bulunduğunuzu düşünüyordunuz. . Bu yıl Ekim ayında itibaren size sıkan bu engellerden kurtuluyorsunuz.

Çünkü Satürn bu yıldan itibaren mutluluğunuzu kısıtlayan alandan ayrılıyor ve aşk, mutluluk, çocuklar gibi konularda rahat bir nefes almanızı sağlıyor. Fakat bu arada günlük iişleriniz, çalışma şartlarınız veya sağlığınızla ilgili konuları daha fazla ciddiye almanız gereken bir süreç içine giriyorsunuz.

Yaklaşık iki yıl boyunca bu konularda bazı zorlanmalar hissedebilir, kendinizden çok başkalarının sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında kendinizle ilgili değişimlere hazır olun. Bu günlerde hayatınızı ve ilişkilerinizi daha fazla sorgulayabilir, fevri davranabilir, sevdiğinizin ve çevrenizdeki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

Karamsar ve katı bir tavır içine girmeyin. Önümüzdeki altı ay içinde bu konularla daha fazla uğraşabilir ve bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2011, 08:00:07 ÖS »
Yengeç Burcu'nun 2012 genel yorumu:

Sevgili Yengeç, bir süredir içinizden yükselen değişim arzuları, sizi ilişkilerinizle ilgili konularda harekete geçmeye zorluyordu.



Geçtiğimiz yıl buna ailenizle ve işinizle ilgili kısıtlamalar, değişimler de eklenince belki de isyan bayraklarını çoktan açtınız. Neyseki bu sene yeniden yapılanma ve özgürleşme arzularınız devam etse de aile ve ev konusunda üstlendiğiniz sorumluluklar azalacağı için biraz daha rahatlayacaksınız.

2012 yılının ilk yarısı sosyal hayatınızdaki hareketli gelişmeleri fırsata dönüştürebilir, bulunduğunuz ortamlarda değerli kişilerle tanışabilirsiniz. Size destek olacak bu kişiler sayesinde geleceğe yönelik hedeflerinizde önemli aşamalar yapabilirsiniz.

Bir süredir aile ve ev hayatınızla ilgili zorlanmalarla karşılaştınız veya önemli sorumluluklar yüklenip sizi sınavdan geçirten tecrübeler yaşadınız.

Bu konularda otorite, yaşlı kişiler, baba, eş figürlerinden kaynaklanan sınırlamalarla karşı karşıya kaldınız. Ama artık bu yıldan itibaren yepyeni dostluklar kurup, farklı kişilerin yanında kendinizi iyi ve moralli hissedeceksiniz.

Sosyal yönünüzü geliştirerek kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri gerçekleştireceksiniz.

Ocak ayından, Haziran ayına kadar olan süreçte yakın ilişkileriniz, yakın arkadaşlarınız, akrabalarınızla ilgili konularda aksilikler, terslikler peşinizi bırakmayabilir. Eskiden yaşanmış sorunlar tekrar karşınıza çıkabilir.

Çözüm için uğraşabilirsiniz ama olayları da fazla zorlamayın. Bu sorunlardan kurtulmak için Haziran ayını beklemek en iyisi. Hatta çözülmeyecekmiş gibi görünen bazı sorunların kendiliğinden çözümlendiğini görebilir hayret bile edebilirsiniz. Gene bu dönemde kısa yolculuklar, yazılı anlaşmalar ve yapacağınız alışverişlerde dikkatli olun.

Yılın ikinci yarısında ise fedakârlık gerektiren konularda bağımsız ve eskisinden çok farklı yaklaşımlar içinde olacaksınız.

Sezgileriniz yardımıyla kendinizi ve ihtiyaçlarınızı belirgin biçimde ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Ancak bu konuda aceleci davranmamalı her zamankinden daha esnek olmalı, yaşadığınız olaylara kabul göstererek sakin ve sabırlı bir yol izlemelisiniz.

Aradığınız destek ve yardım size hiç beklemediğiniz zamanda gelecektir. Aksi takdirde gerginlik ve kaybetme korkusu içinde ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu yılın ikinci yarısı daha çok geleceğe yönelik planlarınızın hazırlıklarını yapacağınız bir süreç içinde olacaksınız. Kendinizle ilgili eksik yönlerinizi tespit etmeli ve gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Ekim ayından itibaren ev ve aile konularında sizi zorlayan etkilerin yavaş yavaş ortadan kalktığını hissedeceksiniz.

Giderek azalan sorumluluklarınız biraz daha rahatlamanızı sağlayacak. Bu sefer kendi mutluluğunuza yönelecek.

Mutluluk konularını çok daha fazla ciddiye alacaksınız. Önümüzdeki iki yıl boyunca aşk hayatınız, çocuklarınız veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız her ne varsa oldukça ciddi biçimde sizi uğraştıracak.

Kariyer konusunda ise derinden etkileneceğiniz olaylar yaşayabilir, güçlü kişilerle tanışıp deneyimler elde edebilirsiniz. Bu yıl ümitlerinizi gerçekleştireceğiniz emek ve çalışmalarınızın sonuçlarını alacağınız bir yıl olacak. Kariyer konusunda fazla hırsa kapılmadan ve büyük beklentiler içine girmeden çalışmalarınızı sürdürdüğünüz takdirde başarı sizin olacaktır.

Tutulma zamanlarında ise yani yani Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında olayları fazla zorlamamalı ve akışa bırakmalısınız. Çünkü gerçekten kaderi yönlendiremeyeceğinizi daha zorlayıcı bir biçimde hissedebilirsiniz.

Yine bu zamanlarda sağlık konularında dikkatli olmalısınız. Bu dönemlerde iş yeri değişiklikleri, çalışma konusu ile ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2011, 08:00:56 ÖS »
Aslan Burcu'nun 2012 genel yorumu:

Sevgili Aslan, bu yılın ilk yarısında kariyer hedeflerinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşmaya devam edeceksiniz. Geleceğinizle ilgili alacağınız kararlar oldukça önemli olabilir.



Bu arada yabancılarla ilgili konular, uzun seyahatler, akademik çalışmalar, hayata bakış açınız, görüş ve inançlarınız, yayıncılık, araştırma, hukuki konularda sürpriz değişiklikler yaşayabilir, sıradışı yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Bu konularda yeniden yapılanma kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Jüpiter’den alacağınız olumlu etkiler kariyer hedeflerinizde fırsatlarla karşılacağınızı işaret ediyor. Ama bunları hayata geçirebilmek için sadece hayal edip beklemek, ayrıntı ve detaylara takılı kalmak yerine, karşılaştığınız fırsatların farkına varıp daha net ve somut hareket etmelisiniz.

Bu yıl ve önümüzdeki birkaç yıllık süreçte yeni ortaklık anlaşmaları ve başkalarından beklediğiniz destekler konusunda yüksek beklentiler içinde olmanız hayal kırıklıklarıyla karşılaşamanıza neden olabilir.

En iyisi bu dönemde yapacağınız anlaşmalarda, borç-kredi, hisse senedi gibi konularda çok dikkatli hareket edin ve maddi konularda başkalarından çok fazla beklenti içine girmeden kendi çabalarınızla ayakta durmaya çalışın.

Yılın ilk yarısında maddi konularda zaman zaman dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar ve geçmişteki olaylar yüzünden bütçeniz zorlanabilir. Bu tür sürpriz giderler için hazırlıklı olmanızda yarar var.

Gene bu yılın ilk yarısı iş hayatınızda Jüpiter’in desteğini alacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız. Kendinizi yoğun ve tempolu çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. İş konularında hırslı tavırlarınız dikkat çekici olacak. Kendinizi çalışmalarınızla ortaya koyacaksınız.

Yılın ikinci yarısında ise sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz oldukça hareketleniyor. Oldukça sosyalleşebilir, yepyeni çevrelere girebilir, oldukça değerli kişilerle birlikte olabilirsiniz. Bu çevrelerden edindiğiniz dostların veya arkadaş çevrenizdeki kişilerin desteği sayesinde geleceğe dair umutlarınızı bir anda gerçekleştirebilirsiniz.

Ekim ayından itibaren ev ve aile ile ilgili konularda sorumluluklar ve kıstlanmalar artıyor. Bu dönemde baba, eş, anne veya otorite konumunda olan kişilerle zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sağlık veya başka bir nedenle aile fertlerinin yükümlülüğü üzerinize binebilir. Bu yoğun tempo içinde bir de kendi sağlığınızla uğraşmak istemiyorsanız zaman zaman molalar verip kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Ufak tefek sakarlıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

Tutulma zamanlarında ise yani Mayıs sonu Haziran başı ve Kasımın ikinci yarısında sosyal çevreniz, geleceğe dair ümitleriniz, aşk hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda etki alacaksınız. Bu günlerde bu konularla ilgili yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Vermek zorunda olduğunuz kararları biraz daha ertelemeye çalışmalısınız.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #5 : Aralık 05, 2011, 08:01:37 ÖS »
Başak Burcu'nun 2012 genel yorumu:

Sevgili Başak, geçen yıldan beri sizi olumlu etkileyen Jüpiter bu yılında ilk yarısında sizi desteklemeye devam ediyor. Özellikle yurt dışı ile ilgili konularda fırsatlar sizden yana olacak.



Yabancı veya saygın kişilerden alacağınız destek 2012 nin Haziranına kadar rahatlamanızı sağlayacak. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler ya da yayıncılık ve medya sektöründe iseniz şans ve fırsatlar sizden yana olacak veya bu sektörlerle ilgili işlerde yeni bir yapılanma içine girebilirsiniz. Bu dönemde hayal gücünüz ve yaratıcılığınız kariyer hedeflerinizde marjinal değişiklere neden olabilir ve hayata bakışınızı değiştirebilir.

Uzun mesafeli yolculuklar, bu sırada edindiğiniz yeni çevreler ve deneyimler dünya görüşünüzde yeni ufuklar açabilir. Bu süreç aynı zamanda akademik çalışmalar yapmak isteyenler için de uygun bir dönem olacak. Sürpriz olaylar karşısında aceleci tavırlar yerine sakin kalmayı başaracaksınız.

Yılın ilk döneminde hareketlilik ve günlük aktiviteniz artıyor. Kendinizi fiziksel açıdan ve kişilik açısından güçlü hisseceksiniz. Aynı zamanda sinirli, kavgacı ve her zamankinden daha cesaretli olabilirsiniz. Sahip olduğunuz bu enerjiler sizi huzursuz ve aceleci bir tavır içine sokabilir.

Bu durumda sık sık yaşanacak ego savaşlarını ilk başlatanın siz olma ihtimali yükseliyor. Aslında sahip olduğunuz bu enerjiyi çalışma alanında ilerleme, kendini gösterme, çeşitli uğraşılar sonucunda başarılı olmak için kullanabilirsiniz. Eğer iyi değerlendirebilirsiniz bu dönem sizin için olumlu bir dönem olacak. Bu arada aşırı yorgunluk yüzünden sağlık sorunları çıkabilir veya acelecilik yüzünden kazalar olabilir. Dikkatli olun.

Bu yıl Ekim ayından itibarten sizi uzun bir süredir parasal konularda kısıtlayan Satürn’ün zorlayıcı etkisinden kurtuluyorsunuz. Yapmayı düşündüğünüz yatırımlar konusunda rahat bir nefes alabilir ve şartlarınızın artık sizi zorlamadığını farkedebilirsiniz. Fakat Ekim ayından itibaren iletişim gerektiren konularda ve yakın çevrenizle ilgili tedbirli olmanız gerekiyor.

Bu tarihten itibaren kısıtlayıcı ve zorlayıcı etkiler yüzünden karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karar vermek için acele etmeyin ve bu devre içinde önceden aldığınız kararları değiştirmekten kaçının.

Tabii iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir ve kafanız karışabilir. Bu devre moralinizi bozmayın ve yeni bir girişimde bulunmak için aceleci davranmayın. Bu arada evrak, faturalar ve anlaşmalar konusunda tedbirli ve sabırlı olmalısınız.

Yılın ikinci yarısında itibaren iş ve kariyer konusunda veya çalıştığınız alanda belli bir ün kazanma, terfi etme, en azından çevrenizde daha çok tanınma ve beğenilme gibi durumlarla karşılaşabilir ve güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca, bu dönemde kendinize olan güveniniz artacağı içinde geleceğe yönelik hedefleriniz için rahatça harekete geçebilirsiniz.

Bu arada iş konunuzla ilgili seyahatler yapabilir, yabancılarla tanışabilir, mesleğinizde ilerlemek için üst düzey eğitimler alabilirsiniz. Öte yandan büyük beklentiler içine girebilir ve içinde bulunduğunuz şartları abartabilirsiniz. Veya çok iddiacı bir tutum takınabilirsiniz. Bütün bunlar rahatça elde edebileceğiniz fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Şansınız değerlendirmek için daha alçak gönüllü olmalı ve abartıdan kaçınmalısınız.

Bu yıl tutulma zamanlarında yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında iş hayatınızda karışıklıklar olabilir, değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Beklenmedik bir başarı elde edebilir veya gözden düşebilirsiniz Veya kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili değişimler yaşayabilir, kısa yolculuklarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu arada yeni fikirler ve anlaşmalar da gündeminizde olabilir. Ama bu tarihlerde yeni girişimlerden kaçınmak daha iyi olabilir. Bu arada ev ve aile ile ilgili de sorunlar yaşanabilir veya çocukluğunuzla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Özellikle Kasım ayında çevrenizdeki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Karamsar ve katı bir tavır içine girmeyin.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #6 : Aralık 05, 2011, 08:02:13 ÖS »
Terazi Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili Terazi, Bu yıl da Uranüsten aldığınız etkiyle ilişkiler konusunda özgürlük arzusuyla dolusunuz. Bu arzular sürpriz değişimler yaşamanıza neden olabilir. Mesela halen sürmekte olan aşk hayatınız sürpriz bir evlilikle sonuçlanabilir veya beklenmedik ayrılıklar yaşayabilirsiniz veya yeni tanışacağınız kişiyle aniden evlilik kararı alabilirsiniz.



Bu yılın ilk yarısında yeni ortaklık anlaşmaları ve ikili ilişkiler konusunda Jüpiter’den alacağınız olumlu destekle kazanç sağlayacaksınız. Gerek eşinizin sağladığı kaynaklar, gerek başkalarıyla girişeceğiniz ortak işler, kredi ve borçların ödenmesi, alacakların tahsili, yatırımlarınızın değerlenmesi gibi konularda bereketli gelişmeler olabilir. Özellikle eşinizin veya ortağınızın finans durumundaki gelişmeler sizi olumlu yönde etkileyecek. Miras konularında sürpriz gelişmeler sonucu maddi kazançlar elde edeceksiniz.

Eşiniz ya da ortağınızın aracılığı ile tanıştığınız güçlü kişilerle yeniden yapılanma dönemine gireceksiniz. Bu yapılanma ile birlikte büyük beklentilerin de ortaya çıkacağı bu süreç, kontrolsüz harcamaları da beraberinde getireceğinden harcamalarınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Yılın ikinci yarısında varlıklı, saygın, yabancı kişilerle ortak işlere girebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. İşle ilgili hukuksal konular varsa bu açıdan da olumlu etki altındasınız. Yürüyen davalar olumlu sonuç getirecek. Uzun seyahatler, yurt dışı bağlantılı gelişmeler, eğitim, kariyer, kendinizi geliştirmek istediğiniz konular da fırsatlara açık olacaksınız.

Maddi konularda zaman zaman dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Bu tür sürpriz giderler için hazırlıklı olmanızda yarar var.

Yılın ilk yarısında Mars’ın etkisi enerjinizi dişürebilir özellikle geçmiş olaylar yüzünden zaman zaman içinize dönebilir, kendinizi yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz. Veya kontrol dışı olaylar yüzünden kuruntu ve endişeler içine girebilir, kendinizi kurban psikolojisi içinde bulabilirsiniz.

Bu dönemde, sağlığınıza dikkat etmeli ve dikkatinizi farklı konulara yöneltmelisiniz. Yardım organizasyonları, yardım kuruluşları içinde yer almak içinde bulunduğunuz sıkıntılı durum için bir alternatif olabilir.

Bu yıl sizin için bir olumlu gelişme de uzun zamandır burcunuzda hareket eden Satürn Ekim ayından itibaren üzerinizdeki baskısını kaldırıyor. Böylece daha rahat bir nefes alacak veya şimdiye kadar yoğun çaba gösterdiğiniz konularda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Fakat Ekim ayından sonra bütçenizi daha sıkı kontrol etmek zorunda kalacaksınız.

Maddi konularda fazla açılmamaya veya borç altına girmemeye özen gösterin. İki yıllık bir süreç içinde sahip olmayı çok arzu ettiğiniz ne varsa bu isteğinizi biraz daha ertelemek zorunda kalabilir veya arzu ettiğiniz şeye sahip olmak adına parasal sıkıntı çekebilirsiniz.

Tutulma zamanlarında ise yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısı aldığınız etkiler sizi manevi anlamda geliştirecek ve hayata bakışınızı değiştirecek. Bu dönemlerde yabancı ülkeler, eğitim, hukuk seyahat gibi konularda etki alabilir değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık yönünde güven duyduğunuz baba, eş, otorite figürleriyle zaman zaman yanılgılar olabileceğinden daha sonra hayal kırıklığı yaşamamak için dikkatli ve tedbirli olmalısınız.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #7 : Aralık 05, 2011, 08:02:54 ÖS »
Akrep Burcu'nun 2012 genel yorumu:

Sevgili Akrep, bu yıl da, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar gibi alanlarda şansınız yükselmeye devam edecek. Özellikle yılın ilk yarısında sürpriz fırsatları değerlendirme konusunda büyük bir başarı gösterebilirsiniz. Kendinizde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Böylece kazanç ve başarı sağlayabilirsiniz.



Yılın ilk yarısının sizin için hem parasal açıdan, hem de aşk açısından sürpriz gelişmeler dönemi olsa da, Hazirandan itibaren tedbirli davranmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kendi başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Fakat başkalarından beklediğiniz destekler konusunda şansınız tekrar yükseliyor.

Uranüs bu yıl sizi günlük hayat, sağlık, çalışma ortamı gibi konularda etkiliyor. Bu etkiyle bir konuda uzmanlaşabilir ve sıra dışı metodları kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz. Bu yılın genelinde monotonluktan nefret eden bir tavır içinde olacaksınız.

Bu tavrınız ve günlük hayatınızda ortaya çıkan hareketlilik sizin ilginç kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak, beklenmedik sürprizlere açık olacaksınız. Öte yandan kazalar ve değişik hastalıklara karşı da eğilim içinde olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi korumaya almalı ve daha dikkatli olmalısınız.

Bu yılın ilk yarısında sosyal hayatınız, arkadaşlıklarınız, geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda ertelemeler, sorunlar çıkabilir. Sosyal çevre ile ilişkilerinizde sürpriz iniş çıkışlar yaşayabilir, bazı arkadaşlarınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

İleriye dönük sorumluluklar sosyal çevrenizde daralmalara neden olmuş olabilir. Gelecekle ilgili önemli kararların temelini atmak için bu dönemin bitmesini beklemelisiniz.

Yılın ikinci yarısında başkalarından beklediğiniz maddı destekler konusunda şansınız yükseliyor. Ekimden itibaren ise üzerinizdeki baskı ve sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz.

Satürn’ün burcunuza geçmesiyle birlikte yaşantınızda yeni bir dönemin başladığını farkedeceksiniz. Bugüne kadar olan hayatınızı sorgulayabilir, geleceğe yönelik çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Yaklaşık iki yıl sürecek bu dönemde engeller sizi bunaltabilir.

Bu yıl tutulma dönemlerinde yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında kişisel gelirleriniz, başkalarından beklediğiniz destekler, değer yargılarınız, finansal kaynaklar konusunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Resmi işleriniz de karışıklıklar ortaya çıkabilir.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #8 : Aralık 05, 2011, 08:03:55 ÖS »
Yay Burcu'nun 2012 genel yorumu:

Sevgili Yay, bu yılın ilk yarısında Jüpiterin olumlu etkileri, iş ve hizmet alanlarında sistemle ilgili yepyeni fikirler ortaya atmanızı sağlayacak. Bu konuda başarılar elde etmek için şans sizden yana olacak. Ekip çalışmalarında göstereceğiniz başarılı performansınızla iş ortamında arkadaşlarınız ve astlarınız arasında aranan kişi olacaksınız.



Yılın ikinci yarısında ise Jüpiter size ikili ilişkiler, ortaklıklar, evliliğiniz konusunda fırsatlar ve hoş sürprizler sunacak. Yılın ikinci yarısından itibaren, eşinizin, ortağınızın desteğini daha fazla hissedeceksiniz.

Bu yıl Uranüs’ün etkisiyle mutluluk anlayışınız değişiyor. Duygusal bağlılıktan çok kafaca anlaşabileceğiniz sıra dışı kişilerden etkilenebilir ve sevgili olarak onları tercih edebilirsiniz veya tekdüze ilişkilerden sıkılabilir ve değişiklik arayışına girebilirsiniz. Bu arada sıra dışı ve farklı hobiler edinebilirsiniz.

Şans oyunlarına duyduğunuz ilgi artabilir üstelik oldukça riskli oyunlarda şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Aslında daha tedbirli olmayı denemelisiniz. Eğer çocuklarınız varsa onların da özgürlük arzularının arttığını farkedeceksiniz. Uranüs transitini olumlu bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız onlar aracılığıyla yaşayacağınız bu değişime izin vermelisiniz.

Ev ve aile konularında ise Neptün’ün etkisiyle biraz dağılabilir, olayları doğru değerlendiremeyebilirsiniz. Bunları hayal gücünüzün etkisiyle yaşıyor olabilirsiniz. Bu yılın ilk altı ayında özellikle, işinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda çok fazla beklenti içine girebilir ve kendinizi gereğinden fazla zorlayabilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket etmenizi ve her türlü aşırılıktan uzak kalmanızı tavsiye ediyorum. Beklediğiniz kazançlar konusunda hayal kırıklıkları ile karşılaşma riskiniz de var.

Bu yıl Ekim ayından itibaren Satürn burç değiştiriryor ve Akrep burcuna geçiyor. Satürn, bu süre boyunca, kontrol edemediğiniz olayları anlatan on ikinci evinizde kalacak. Bu da demek oluyor ki, Satürn sizi zorlu bir sınavdan geçirecek ve değiştirmemekte direndiğiniz alışkanlıklarınız değiştirmeye zorlayacak.

Bu dönemde inzivaya çekilme ve yalnız kalma arzusu içine girebilir, korkularınızı yenmeyi başarabilir, dürüst hareket ettiğiniz takdirde her zaman ilahi güçlerin yardımını alabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Aynı zamanda kendi içsel gücünüze de güven duymayı öğrenmelisiniz. Eğer bunu çabuk farkına varırsanız bu durum sizin için çok olumlu olabilir. Aksi takdirde alışkanlıklarınızı terk etmemekte direnirseniz, Satürn’ün sizi zorlayacağını bilin.

Bu süreç zorlu gibi gözükse de gerçekte sizi geliştirecek ve hayatınıza yenilik getirerek sizi ödüllendirecektir.

Tutulma zamanlarında ise Mayıs sonu, Haziran başı veya Kasım’ın ikinci yarısında kişisel anlamda değişimler yaşayabilir, kendinizi yeni duygular ve idrakler içinde bulabilirsiniz. Evlilik ilişkileri gündeme gelebilir, birlikte çalışılan kişilerle ilgili sürprizler olabilir.

Bu dönemde iİç dünyanızda karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bu arada hassasiyet artabilir. Bazı şeyleri hissetmekten huzursuz olabilirsiniz. Bu arada başkaları için fedakârlıklar ve hesapta olmayan yardımlar yapmak zorunda kalabilirsiniz.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2011, 08:04:35 ÖS »
Oğlak Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili Oğlak, bu yılın ilk yarısında, keyif aldığınız konularda şans yanınızda olacak. Sizi mutlu edecek yeni konular gündeme gelecek. Yetenekleriniz, yaratıcılığınız veya çocuklarınızla fark edilmek isteyeceksiniz.



Mutluluk arayışınız ve aşk arzularınız artıyor. Hayattan daha fazla zevk almaya çalışacaksınız. Eğlence yerlerine gidebilir, sık sık gece davetlerine katılabilirsiniz.

Bir süredir Uranüs’ün özgürleştirici etkisi sizi yaşadığınız yeri, ortamı yenileme veya yaşadığınız yerden uzaklaşma arzusu ile dolduruyor. Yaşanan olayların da etkisiyle evinizden, ebeveynlerinizden ayrılabilirsiniz.

Aileniz sizin için herzaman çok önemli ama onlara tabi olmak istemiyor kuralları kendiniz koymayı arzu ediyorsunuz. Bu tutumunuz aile içinde tartışmaları tetikleyebilir. Kendi isteği ile veya şartların gereği olarak ebeveynlerinden erken yaşta ayrılabilir.

Yılın ilk altı ayı, enerji ve savaş gezegeni Mars’ın burcunuzla uyumlu açı içinde olduğu bir dönem olacak. Bu dönemlerde engelleri aşmak daha kolay olabilir ve cesur bir biçimde riskler alabilirsiniz.

Nisan ortalarına kadar eski meseleler, gecikmiş veya ertelenmiş problemlerinizle tekrar yüzleşebilir ve bunları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Bu meseleler daha çok yabancılarla ilişkiler, yolculuklar, eğitim ve hukuki konularla ilişkili olabilir.

Sonuçta Haziran ayına kadar daha girişken olabilir ve istekleriniz için mücadeleci bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ancak bu dönemde kazalara, sakarlıklara da aççık olacağınız için soğukkanlı olmaya çalışmalısınız.

Yılın ikinci yarısında, iş ortamında genişlemeler ve iş hayatınıza destek olabilecek imkânlar bulabileceksiniz. Jüpiter’in burcunuza etkisi ekip çalışmalarının sizin açınızdan keyifli olabileceğini göstermekte.

Ortak bir hedef için, yardım amaçlı sosyal çalışmalar yapabilir veya günlük hayatınız içinde başkalarına faydalı olmak için çalışabilirsiniz. Ayrıca bu yıl medyaya ait konular, iş ortamında yabancılarla ilgili uğraşlar ya da daha fazla eğitim alabileceğiniz olanaklar da söz konusu olabilir.

Ekim ayından itibaren Satürn’ün iş ve kariyer alanındaki zorlayıcı ve kısıtlayıcı etkisinden kurtuluyorsunuz. Fakat bu tarihten itibaren, geleceğe yönelik hedeflerinizde daha dikkatli ve bir ölçüde kontrolcü hale gelmeye başlayabilirsiniz.

Bu yeni dönemde grup çalışmaları özellikle kariyerinizi, işinizi ilgilendiren alanlarda daha faza organizasyon ve iş yükü ortaya çıkabilir.

Kısaca bir yandan kendi yaratıcılığınızı serbest bırakmak için çalışırken bir yanda da sosyal alanda ve geleceğe yönelik hedeflerinizde daha düşünceli ve ciddi olmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi önemli kararlar aşamasına getirebilir ve sosyal hayatınızda dengelemeniz gereken konuların süreceğini gösterebilir.

Bu yıl tutulma tarihlerinde ise Yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında elinizde olmayan sebepler yüzünden değişimler yaşayabilirsiniz. Sağlık sorunları çıkabilir veya sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler hareketlenebilir.
 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
15 Yanıt
3061 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:31 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
5 Yanıt
2096 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:03:41 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
2 Yanıt
1712 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:01 ÖS
Gönderen: Özgür Kız