Gönderen Konu: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan  (Okunma sayısı 2102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 'Đüş'eş..

  • 'Đüş'üme Eş..
  • *
  • İleti: 588
  • Rep 53
  • Cinsiyet: Bayan
  • Takımınız: Beşiktaş.
2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« : Kasım 23, 2013, 01:12:46 ÖS »
2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan


KOÇ (21 Mart-20 Nisan)

* Yılın ilk yarısı evlilik hayatı ve ortaklıklar (ilişkiler) öne çıkıyor ikinci yarı ise aşk yaşamı sahne spor tasarım konularında başarı şansı ve fırsatlar artıyor!

Koç ve yükselen Koçlar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Mars’ın zarar gördüğü Terazi burcundaki yerleşimi olacak. Retro ile birlikte oldukça uzun bir zamana yayılacak bu yerleşim 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar devam edecek! Koç burçları ve yükselen koçlar temmuz ayına kadar zorlanacaklar. Bu süre zarfında sağlıkta evlilik ve ortaklıklarda davalarda kişisel girişimlerde bir ileri iki geri gidebilir doğru etkin kararlar almakta enerjinizi doğru yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Açık düşmanlıklarla karşılaşabilir ilişkilerde çokça sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Süre giden veya yeni açılan davalarda istediğiniz sonucu hemen almak bu dönemde pek mümkün görünmüyor. Mars vücudun savunma sistemini de ifade ettiğinden vücut direnciniz düşebilir dikkatli önlemci olmalısınız. Özellikle 2-3-4 Nisan doğumlu Koçların ve Yükseleni 13 derece Koç burcu olanların 21-22-23-24-25 Nisan günleri hayatlarında bir dönüm noktası olarak hatırlayacakları zamanlar olacak. Bu günlerde ve sonrasında sağlıkta işte ev aile evlilik yaşamında mevcut düzeninizi değiştirecek olaylar yaşayabilir liberal kararlar alabilirsiniz. Yaşamın bu konularda size anlatmak istediği bir şeyler var!

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 10.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Pluto Uranüs ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar Şubatın ikinci haftasına kadar sizi hırpalayabilir. İş ve kariyer alanında ilerlemekte dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Koçlar hem iş hem de özel yaşamlarında bazı gizemleri çözebilir ilişkilerinde statülerinde değişimler yaşayabilirler. 1-2-3 Martta işten ayrılabilir ortaklıkları bitirebilirsiniz.

2 Mart-22 Temmuz arası dönemi ortak kaynakların adil kullanımı ve paylaşımı kredi ödemeler dengesinin düzenlenmesi miras vergi nafaka gibi işlerin çözülmesi sağlam zemine oturtulması için değerlendirmenizi tavsiye ederim.

30 Martta burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Her ne kadar ilerlemek ve yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de yönetici gezegeniniz Marsın geri hareketine devam ediyor oluşu; ilişkiler ortaklıklar evlilik ve davalar konularında harekete geçmek risk almak için uygun bir dönem olmadığına işaret ediyor. Planlarınız aksayabilir kararsız kalabilirsiniz. 21 Mayısa kadar bu konularda önemli yeni adımlar atmanızı tavsiye etmem. Daha çok sorunları çözmeye uzlaşmaya çaba sarf etmelisiniz. Sağlık konularında da özellikle yumurtalıklar bel böbrek bölgesinde hassasiyet yaşayabilirsiniz.

15 Nisanda Karşıt burcunuz Terazi de bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ani ve liberal kararlar almak fikir beyan etmek iş ve aile ilişkilerinde sorunlara tartışmalara hatta kopuşlara neden olabilir. Bu sürecin yerli yerine oturması netleşmesi için 15 Temmuz haftasını beklemenizi o zaman harekete geçmenizi öneririm. 29 Nisanda para evinizde bir Güneş Tutulması yaşanacak. Gelirinizi artıracak fikir ve projeler teklifler ayağınıza gelebilir.

16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi daha cesur ve atak bir biçimde ortaya koyabileceksiniz. Aşk hayatınız hareketlenecek aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen yükselen koçlar güzel haberler alabilirler. Bir yıl boyunca hayattan aldığınız keyif artacak yeteneklerinizi hobilerinizi bolca sergileyebileceksiniz. Sahne tasarım ve yaratıcılık çalışmalarında sporda başarı kazanabilir talihiniz açılabilir. Zorlu geçen yılın ilk yarısından sonra Koçların şans ve fırsatları yakalamaları kolaylaşacak. Özellikle girişimlerinizi (evlilik iş ortaklık) 15 Ağustostan sonra yapmanızı öneririm.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. İkili ve iş ilişkilerinde ortaklıklarda evlilikte daha politik ve dengeli olmak önem kazanacak. Aceleci ve sabırsız olmak yerine uyumlu olmaya çalışın. Sadece kendinizi düşünerek harekete geçmek kararlar almak sizi kayba uğratabilir. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması yine diplomatik ve uyumlu iletişim tarzının işbirliklerini sürdürmenin müşterek kazançlarda size çok olumlu faydası olacağını anlatıyor. Miras nafaka burs vergi kredi ve alacaklarda kolaylıklar yakalayabilirsiniz.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile iş yaşamına kariyerinize olan bakışınızı planlarınızı değiştirebilirsiniz. Geleceğinize işinize yepyeni bir yön verebilir ya da vermek zorunda kalabilirsiniz.






BOĞA (21 Nisan-19 Haziran)

* Yılın ilk yarısı sağlığınız ve çalışma ilişkileri-görevler öne çıkıyor ikinci yarı ise ev aile gayrimenkul konularında şans ve fırsatlar artıyor!

Boğa ve yükselen Boğalar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Venüs'ün 21 Aralıkta başlayıp 31 Ocağa kadar süren retro hareketi olacak. Yüksek öğrenimde eğitim-eğitmenlik yurt dışı işler seyahatler ve eğitimlerde hukuki konularda medya yayıncılık alanlarında ilişki çıkar ve işbirliklerini sürdürmek fayda sağlayabilmek için tamamlanması gereken konular öne çıkacak. Pürüzleri engelleri aşmak için sabırlı ve gerçekçi olmak gerekiyor. 1 Şubatla birlikte bu alanlarda önemli değişimler stresler yaşanabilir. O yüzden bu süreçte aceleci kararlar almamakta fayda var. Ayrıca sağlığa özellikle cilt saç ve kemik problemlerine karşı da tedbirli olun.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 26 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte çalışma ilişkilerinde ve işyerinde rekabet artabilir iş değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumlulukları tamamlamak için daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Bakıcı-kiracı konularında pürüzler çıkabilir. Tüm bu konuları düzenlemek dengelemek doğru kararlar almak için çokça efor sarf edeceksiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya ortak işlere başlamamaya iş değiştirmemeye özen gösterin. Yumurtalıklar üreme organları bel böbrekler bölgelerindeki ateşli iltihaplı sağlık sorunlarına karşı da tedbirli olmak gerekiyor. Yine Ekim ayıda bu konular açısından oldukça hareketli dikkat çekici olacak.

Mart-Temmuz aylarında evlilikte ikili ilişkilerde dava anlaşma ve ortaklıklarda sorumluluklar üstelenmek çözüm için çaba sarf etmek gerekebilir. 2012 Ekim ayından beri daha bilinçli ve gerçekçi olduğunuz sıkıntılar yaşadığınız bu alanlarda ilişki ve birliktelikleri sürdürmek için emek sarf etmek gerekiyor. 5 aylık süreçte ortaklık kurmayı evlenip nişanlanmayı önermem. 22 Temmuzu bekleyin.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Sağlık ve çalışma ilişkileri konularında sorunlar çekişmeler kayıplar gün yüzüne çıkabilir. Kendinizi yorgun halsiz ve bir hayli kafası karışmış hissedebilirsiniz. Aceleci kararlar almamak çok önemli. 29 Nisanda burcunuzda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Yaşamınıza yön verecek olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Yazı veya kitap yayınlamak eğitim vermek-almak yurt dışı ile bağlantılı işlere başlamak medya-pazarlama faaliyetlerinde bulunmak yurt dışında yaşamak.. tüm bu konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

29 Mayıs-23 Haziran 13-24 Ağustos 4-5-6 Aralık günleri oldukça şanslı günler! Kendinizi daha çekici zinde hissedebilirsiniz. Sosyalleşebilir keyifli ve huzurlu günler geçirebilirsiniz.

Temmuz ayına kadar eğitim ve seyahatlerden yazı-iletişim-internet konularından şans ve fırsatlar kazanmaya devam edeceksiniz. Kardeşler veya yakınlarınızla daha çok bir arada olabilirsiniz. Kasım 2013-Mart 2014 arası dönemde bu alanlarda daha yavaş ilerleyebilirsiniz. Yazmak fikir üretmek iletişim sorunlarını çözmek eğitim eksiklerini tamamlamak içinse güzel zaman. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte özellikle bir yıl içerisinde yuva kurabilirsiniz. 13-24 Ağustos ve 4-5-6 Aralık günleri oldukça şanslı günler. Ev alıp satabilir taşınabilir evinizi yaşadığınız yeri değiştirebilir güzelleştirebilirsiniz. Evde daha keyifli ve daha çok zaman geçirebilirsiniz. Aile ilişkileri iyileşebilir ve artabilir. Kök salmak bağ kurmak için güzel bir yıl geçireceksiniz. Ancak 2014 sonuna kadar evlilik ve ikili ilişkilerde testlerden geçtiğiniz için eve ve aileye yönelik konularda beklentilerinizi iyi yönetin. Aşırı ısrarcı olmak kriz yaratabilir. 2015 ile birlikte aile ilişkilerinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Bazı Boğalar sağlık sorunları yaşayabilir ve ameliyat olabilirler. Yine çalışma ilişkilerinden kaynaklanan kayıplar sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Zorlayıcı bir tutulma olacak. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte evlilik ortaklık davalar konularında yepyeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Şartlar pek de lehinize olmayacağından şartlara uyum sağlamak zorluklarla yüzleşmek gerekiyor. İmza ve anlaşmalar önemli fikir beyanları için 27 Ekimi bekleyin.

7 Kasımda burcunuzda bir dolunay yaşanacak. Sağlık konularında ve kişisel girişimlerde sürüncemede kalan şeyler netleşebilir. Evlilik ortaklıklarda dava anlaşma ve ikili ilişkilerden yana size sorumluluk yükleyen bazı gelişmeler gün yüzüne çıkabilir.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile birlikte eğitim yurt dışı işler yabancılar hukuk medya konularında sorunlar talihsizlikler yaşanabilir. Değişen şartlara uyum sağlamaya çalışmanız gerekiyor.





İKİZLER

* Yılın ilk yarısı aşk hayatı ve çocuklara yönelik konular öne çıkıyor ikinci yarısında ise eğitim faaliyetleri ve yolculuklar artıyor!

İkizler ve yükselen İkizler için 2014 yılı boyunca yönetici gezegeniniz Merkür'ün güçlü olduğu ikizler başak ve kova burçlarında hareket edeceği tarihler sizin için önemli olacak. Ayrıca Merkür'ün retro zamanlarını bilmek de sağlıkta önlemci olabilmek ve kişisel girişimlerinizi başarıyla uygulayabilmeniz için oldukça önemli. 12-31 Ocakta Merkür Kova burcunda seyredecek. Yüksek öğrenim yurt dışı işler ve seyahatler eğitime yönelik girişimlerde bulunmak reklam yayıncılık faaliyetlerine başlamak için uygun zamanlar. İlk Merkür retrosu 7-28 Şubatta gerçekleşecek. Bu kezde bu alanlarda yeni adımlar atmaktansa yarım kalan işleri yazışmaları eğitimleri tamamlamak size fayda sağlayacak.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 8.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. İlişkilerde ortak parasal konularda dengeyi ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı İkizler finansal alanda kredi vergi miras nafaka işlerinde zorluklar yaşayabilir bütçenizi-kaynaklarınızı iyi planlayın.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte aşk hayatı çocuklar tasarım sanat-spor faaliyetlerinde ilerlemek ilişkileri dengelemek ve doğru atılımlar atmak için çaba harcayacaksınız. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında eski aşklar gündeme gelebilir kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. Varsa çocuğunuz ile ilişkileriniz gerilebilir. Riskli spor faaliyetlerinden uzak durun. Daha kontrollü dengeli sabırlı olmaya gayret gösterin.

2 Mart-22 Temmuz günleri boyunca çalışma ilişkilerinde hizmet ve destek aldığınız alanlarda bakıcı kiracılarla olan ilişkileri düzenleyebilir sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. İşyerinde yeni bir sistem-görev değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Bazı İkizlerin bu dönem görev ve sorumlulukları iyice artabilir. Genital ve boşaltım sistemiyle ilgili sağlık sorunlarınıza çözüm de bulabilirsiniz.

Nisan ayı işe yönelik plan ve istekleri dile getirmek daha hızlı ilerlemek için harika zamanlar. Terfi alabilir gelirinizi artırabilir önemli başarılara imza atabilirsiniz. Ancak bu ay gökyüzü oldukça zorlayıcı olacak. İşler iyi giderken aşk ve sosyal ilişkiler ortak kaynakların kullanımı paylaşımıyla ilgili stresler yaşayabilirsiniz.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Kişisel istek ve talepleriniz ile arkadaşlarınızın istekleri arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Bu sefer bencil olun kendinize ve hayatın keyif veren yanlarına yönelin. 29 Nisanda 12.evinizde biraz zorlu etkiler içeren bir Güneş Tutulması yaşanacak. Bazı İkizler için gizli kalmış konular sağlık sorunları elde olmayan finansal kayıplar ortaya çıkabilir.

7-28 Mayısta Merkür İkizlerde iken kendiniz çok daha etkin ifade edebileceksiniz özellikle 21 Mayıstan sonra aşk ve ilişkiler hobi ve sportif faaliyetler daha keyif verici olacak. Yeteneklerinizi sergilemek sözleşme imzalamak için iyi zamanlar. Merkür'ün retro olacağı 6 Haziran-2 Temmuz günleri boyunca kişisel girişimleri başlatmaktan imza atmaktan önemli fikirlerinizi beyan etmekten kaçının. Kendinize ve geleceğinize yönelik planlarınızı düşüncelerinizi sorgulamak yenilemek için uygun zamanlar harekete geçmek için değil! Solunum yollarındaki sağlık sorunlarına sinirsel gerginliklere daha yatkın olabilirsiniz tedbirli olun.

28 Mayısta burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Dış görünümünüzü yenilemek kişisel girişimleri başlatmak için güzel bir zaman. Kendinizi zinde enerjik ve çekici hissedeceksiniz. İşe yönelik konularda belirsizlikler varken aşk ve çocuklar konularında güzel gelişmeler yaşanabilir.

Temmuz ayına kadar kendi işinizden ortaklıklardan halkla ilişkiler danışmanlık satış-pazarlama işlerinden anlaşmalardan yana kazanç sağlama fırsatınız devam ediyor. Özellikle 6 Marta kadar süre giden işlerdeki finansal konuları iyileştirmeye-düzenlemeye gayret gösterin. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte bir yıl boyunca kendinize daha çok yatırım yapmaya başlayacaksınız. Yazmak eğitim almak kısa yolculuklara çıkmak için harika bir yıl olacak. Yakınlarla ilişkileriniz iletişiminiz artabilir. Yazı yazabilir Blog açabilir interneti iletişim araçlarını medyayı daha etkin kullanabilirsiniz. Bu dönemde size şans ve fırsat getirecek fikir ve projeler üretebilir sözleşmeler imzalayabilirsiniz.

15 Ağustos-1 Eylül günlerinde Merkür Başaktayken; ev yerleşim gayrimenkul konularına yönelik çözümler üretebilirsiniz. Ev alım satım işlemlerini tamamlayabilir evde tadilat yapabilirsiniz. Aile içi iletişim ve paylaşımlar artacak. Senenin son retrosu 3-26 Ekim tarihlerinde yaşanacak. Sevdiklerinizle çocuklarınızla iletişim problemleri yaşayabilir çözümler üretebilirsiniz. Yaratan ve yazan İkizler bu dönemi verimli geçirebilirler.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Gelecek planlarınızda sosyal çevre ilişkilerinizde finansal alanda ani değişimler yaşayabilirsiniz. Merkür de retro olduğundan ani kararlar almayın olayları iyice tartın. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması sizin için olumlu etkiler içeriyor. İşyerinizi değiştirebilir çalışma koşullarınız iyileşebilir. Size başarı kazandıracak yeni sorumluluklar-projeler üstlenebilirsiniz. 27 Ekimle birlikte harekete geçmekte fayda var. Tutulma günleri civarında biraz enerjiniz düşebilir kendinizi yormayın.

6 Aralıkta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Sağlık veya kişisel girişimlerinizle ilgili işler sonuçlanabilir. Özellikle özel ve iş ilişkilerinde anlaşmalarda sürüncemede kalan şeyler bu dönem netleşebilir. Olumlu bir dolunay.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile kazancınızı artırmak paranızı değerlendirmek için yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Bu tarihlerde Riskleri minimize etmeniz çok önemli ayrıca gizeme okült konulara olan merakınız yeni arkadaşlıklar kurmanızı veya yeni çevrelere girmenizi sağlayabilir.


 

Çevrimdışı 'Đüş'eş..

  • 'Đüş'üme Eş..
  • *
  • İleti: 588
  • Rep 53
  • Cinsiyet: Bayan
  • Takımınız: Beşiktaş.
Ynt: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2013, 01:15:49 ÖS »

YENGEÇ

* Yılın ilk yarısı ev ve iş yaşamında hareketlilik artıyor ikinci yarısında ise gelirinizi artıracak fırsatlar öne çıkıyor!

Yengeç ve yükselen Yengeçler için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi Jüpiterin 16 Temmuza kadar burcunuzda kalacak olması. Ancak Jüpiter Yengeç burcunda 7 Kasım-7 Mart arasında geri gitmeye başlıyor. Kişisel planlarınızı uygularken daha yavaş ilerleyebilirsiniz. Özellikle çalışma ilişkilerinde-işyerinde yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarda yurt dışı işler eğitim alanlarında eksik kalmış konuları tamamlamanız gerekebilir. Gerçekte hangi alanlarda ne kadar şans ve fırsat yakaladınız? ne kadarını değerlendirdiniz? bunları görecek ve üzerine düşüneceksiniz. Sağlığınızı iyileştirmeye güçlendirmeye yönelik tedaviler beslenme ve diyet programları uygulayabilirsiniz. Temmuz ayından sonra ise 1 yıl boyunca gelirinizi artırmak için şanslı projeler yakalayabileceksiniz. Bütçenizi daha iyi yönetebilir yüksek meblağlı harcamalar yatırımlar yapabilirsiniz. İşe yönelik girişimleri başlatma zamanı. Özellikle yurt dışı-yabancılarla ilgili işler turizm kişisel gelişime yönelik eğitim-rehberlik işleri hizmet sektörü reklam medya basın yayıncılıkla ilgili işlerden yana şansınız daha açık.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 7.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Pluto Uranüs ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. Aşk ve ilişkilerde evlilikte ortaklıklarda anlaşmalarda dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Yengeçler ilişkilerindeki gizemleri ve sorunları çözebilir gelecek planlarında evliliklerinde ilişkilerinde değişimler yaşayabilirler.

16 Ocakta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Kişisel girişimler ve sağlık konuları açısından önemli bir dolunay olacak. Jüpiterin geri hareketine devam etmesi nedeniyle yarım kalan projelere ve ilişkileri çözmeye odaklanmak daha doğru olabilir. Aşk yaşamına ve çocuklara ilişkin sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte ev alım-satımı tadilat taşınma işleri aile ilişkilerini düzenlemek dengelemek bu konularda doğru kararlar almak için çaba harcayacaksınız. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya ortak işlere başlamamaya özen gösterin. Taşınmak evden ayrılmak için uygun zamanlar değil. Aile içi ilişkilerde aşırı agresif veya aşırı pasif olmamaya gayret gösterin. Öfkenizi ve hırsınızı doğru yönlendirin.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Ev aile yerleşim konularına ilişkin sürüncemede kalan konular netleşebilir. Hem iş yaşamında hem evlilik-ilişkilerde bazı Yengeçler önemli bir dönemeçten geçecekler. İş yaşamında aceleci ve ani kararlar almamakta fayda var. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Yeni gruplara dahil olabilir sosyal çevre ilişkilerinizi genişletebilirsiniz. Çevrenizden yardım istemek için uygun bir zaman. Ekip çalışmalarında da başarı kazanabilirsiniz.

Mart-Temmuz aylarında çocuklar aşk yaşamı ve flörtler tasarım sanat-spor-hobi faaliyetlerinde sorunlarla karşılabilirsiniz. Bu alandaki gerçekleri daha net gördüğünüz bilinçli olduğunuz bu dönemde problemleri çözmek ilişkileri güçlendirmek için olumlu adımlar atabilirsiniz. Hamile yengeçlerin dinlenmesi gereken bir dönem. Bazılarınız da çocuk sahibi olmak için tedaviye başlayabilir.

27 Haziranda burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Özellikle eğitim yurt dışı işler medya yayıncılık alanlarında yeni adımlar atmak kendinizi göstermek için güzel bir zaman. Bazı yengeçler ev ve iş değişikliği yapma kararı alabilirler. Merkür retrosunun biteceği 3 Temmuz ile birlikte planları uygulamaya koymakta fayda var.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. İş ve kariyer planlarında beklenmedik değişimler ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Yaşamınıza yön verirken aile ilişkilerinde de uzlaşmacı olmak onlardan destek almak önemli olacak. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte aşk hayatında çocuklar hobi-sanat-spor faaliyetlerinde dönüşümü ve mücadeleyi de beraberinde getiren olumlu bir tutulma deneyimleyeceksiniz. Sizi hırpalayan yaralayan temaları geride bırakıp yenilenme zamanı!

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile kariyerinizde ortak iş ve projelerde önemli değişimler-ayrılıklar yaşanabilir. Yine ikili ilişkilerde ve evlilik yaşamında bazı Yengeçler sürprizlerle karşılaşabilirler.

ASLAN

* Yılın ilk yarısı yolculuklar yazı-iletişim ve eğitim faaliyetleri artıyor. İkinci yarısı ise Aslanların şansı dönüyor. Sahne sırası sizde!

Aslan ve yükselen Aslanlar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi Jüpiterin Aslan burcuna geçiş yapacağı 16 Temmuz tarihi olacak. O zamana kadar iç sesinizi dinlemek kayıpları şanssızlıkları geride bırakmak duA meditasyon yoga faaliyetlerinde bulunmak size iyi gelebilir. 2014-2015 Temmuz döneminde kişisel planlarınızı devreye sokmak ilerlemek için şans ve fırsatlar elde edeceksiniz. Sağlınız düzelecek liderlik ve yönetim becerileriniz yaratıcı yanınız artacak. Aşk ve sevgi ilişkilerinden yana şanslı bir yıl geçireceksiniz. Ayrıca tasarım-oyunculuk-sahne-sanat-spor faaliyetleriyle uğraşan Aslanlar önemli başarılar elde edebilecek. Çocuk sahibi olmak isteyenlerde bu sene dileklerine kavuşabilirler. Ayrıca eş aile veya ortağınızdan yana gelirleriniz de artacak. Miras nafaka burs gibi ek gelir kaynaklarına ulaşabilirsiniz. Vergi ve kredi işlemlerinizi sorunlarınızı daha rahat çözebileceksiniz.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 6.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Pluto Uranüs ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar genel olarak 6 Marta kadar sizi yorabilir. Çalışma ilişkilerinde işyerinde hizmet ve destek aldığınız alanlarda günlük işlerde kiracı-bakıcılarla olan ilişkilerde dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Aslanlar çalışma ilişkilerinde işyerinde yaşanan bazı olayların perde arkasını görebilir çalışma koşullarında değişimler yaşayabilirler. Ayrıca ocak ayı içinde cilt saç problemleri ve üreme organları ile ilgili sağlık sorunları da yaşayabilirler. Bu zor süreçten sonra Venüs'ün 6 Martta ilişkiler evinize geçmesiyle beraber bir ay boyunca ilişkileriniz düzene girecek evlilik ve aşkta daha şanslı olacaksınız. Anlaşmazlıkları çözebilir yeni işbirlikleri kurabilirsiniz. Evlilik nişan ortaklık gibi planları 6 Marttan sonra devreye sokmanızı öneririm.

15 Şubatta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Özel ve iş ilişkileri anlaşmalar davalara yönelik konuların netleşeceği bir dolunay olacak. Geçmişten kalan iş ve ilişki sorunlarına çözüm bulmak için çaba harcayabilirsiniz.

Mart-Temmuz ayları ev alım-satımı için uygun tarihler değil. Yaklaşık 5 ay boyunca gayrimenkul işlerini ertelemekte fayda var. Aksi halde bir işi bitirmek için tekrar tekrar üzerinden geçmeniz gerekebilir. Yine evde aile büyükleriyle ilişkilerde varsa yüklendiğiniz sorumlulukları görevleri yerine getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Tadilat yapmak sorunları çözmek ilişkileri sağlamlaştırmak adına güzel zamanlar. Geleceğinize ve yaşadığınız ana yönelik planlarınızı sağlamlaştırmak için uygun zamanlar.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte eğitim ulaşım internet-blog yazı işlerini düzenlemek yakınlar kardeşlerle olan ilişkileri dengelemek doğru kararlar almak için çokça efor sarf edeceksiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir yazabilir seyahatlere çıkabilirsiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya ortak işlere başlamamaya özen gösterin. Sözleşme imzalamaktan kaçının. İletişim kurarken aşırı agresif veya pasif olmamaya özen gösterin.

Nisan ayında yurt dışı işler medya-yayıncılık seyahatler yabancılar eğitim ve çalışma ilişkilerinde streslerle karşılaşabilirsiniz. Bazı Aslanlar yurt dışında yaşama-çalışma kararı alabilirler. Hayat felsefenizi değiştirecek yolculuklara eğitimlere başlayabilirsiniz. 15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevre ilişkileri akraba ve kardeşlerle ilgili bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Agresif çıkışlar yapmamak önemli radikal kararlar almamak önemli olacak. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Yaşamınıza ve kariyerinize yönelik olumlu etkiler içeriyor. Özellikle işe başlamak veya işini değiştirmek için başkasının kaynaklarını kullananlar alacaklarını tahsil ederek daha hızlı ilerleyebilecekler.

27 Temmuzda burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Özellikle aşk çocuklar spor-sanat eğitim yurt dışı işlerinde planlarınızı uygulamak başlatmak için harika bir zaman. Yeniay ile birlikte Ağustos ayı kendinizi göstermek ilerlemek için fırsatlarla dolu bir ay Mutlaka değerlendirin! Attığınız adım her ne ise başarı kazanacaksınız. Sadece ev-aile ilişkileri-gayrimenkule yönelik konularda daha fazla mücadele etmek gerekiyor!

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Yurt dışı işler eğitim medya yayıncılık alanlarında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aceleci ve duygusal tepkiler vermekten kaçının. Uzlaşmaya çalışmak orta yol bulmak gerekiyor. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte ev alıp satabilir gayrimenkule yönelik yatırımlarda bulunabilirsiniz. Yuva kurmak isteyebilirsiniz. Bu alanlardaki başlangıçlar için Merkür retrosunun biteceği 27 Ekimi beklemekte fayda var.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile çalışma ilişkilerinde-işyerinde yurt dışı-yabancılarla işlerde seyahatlerde stresler ve önemli değişimler yaşanabilir.

BAŞAK

* Yılın ilk yarısı gelir ve harcamalar para kazanmaya yönelik girişimler öne çıkıyor. İkinci yarı ise kendi içinize yöneleceğiniz daha sakin bir dönem sizi bekliyor!

Başak ve yükselen Başaklar için 2014 yılı boyunca yönetici gezegeniniz Merkür'ün güçlü olduğu ikizler başak ve kova burçlarında hareket edeceği tarihler oldukça önemli olacak. Ayrıca Merkür'ün retro zamanlarını bilmek de sağlıkta önlemci olabilmek ve kişisel girişimlerinizi başarıyla uygulayabilmeniz için oldukça gerekli. 12-31 Ocakta Merkür Kova burcunda seyredecek. İşyerindeki projeleri tamamlamak ve sunmak danışmanlık hizmet işlerine yönelmek yeni yöntem ve metotlar geliştirmek için güzel zamanlar. İlk Merkür retrosu 7-28 Şubatta gerçekleşecek. Bu kezde bu alanlarda yeni adımlar atmaktansa yarım kalan işleri tamamlamak çalışma arkadaşlarınızla olan sorunları çözmek size fayda sağlayacak. Ayaklarda şişme ağrı varis gibi şikayetlerin önüne geçmek için önlem almanızda fayda var.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 5.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Uranüs Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. Arkadaş ve aşk ilişkilerinde tasarım sanat-spor-sahne faaliyetlerinde çocuklar konularında dengeyi ve uyumu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Başakların gündemine eski aşklar ilişkide sadakat-ciddiyet problemi çocuklara ilişkin sorunlar gelebilir. Hamile başakların dinlenmelerinde fayda var. Anın farkında olup gelecek planlarını düzenleme zamanı.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte gelir-gider dengesini düzenlemek kazancınızı artırmak projeleri paraya çevirmek parasal alanda doğru atılımlar atmak için çokça efor sarf edeceksiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak ortak işlere de girebilirsiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında yüksek meblağlı harcamalardan yeni yatırımlardan uzak durun. Daha kontrollü dengeli sabırlı olmaya gayret gösterin. Var olan proje ve işleri düzenlemeye gayret gösterin.

16 Martta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Sağlık veya kişisel girişimlerinizle ilgili işler sonuçlanabilir. Özellikle eğitim ve yazı işlerinde anlaşmalarda sürüncemede kalan şeyler bu dönem netleşebilir. 23-26 Mart size şans ve fayda getirecek insanlarla bir arada olabilir ikili ilişkilerden yana kazançlı çıkabilir anlaşma veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

2 Mart-22 Temmuz günleri boyunca yakınlar kardeşlerle olan ilişkileri düzenleyebilir sorunları çözmek için harekete geçerseniz başarılı olabilirsiniz. Eğitim alıyorsanız metot ve yöntem değişikliğine gitmeniz gerekebilir. Bazı Başakların bu dönem zihinsel faaliyetleri iyice artabilir. Yazmak yarım kalan eğitimlere devam etmek iletişim problemlerini çözmek için güzel zamanlar. Trafikte ve seyahatlerde dikkatli olun. Düşüncelerinizi takıntı haline getirmekten kaçının yenilenin olmuyorsa vazgeçin ve kabullenin.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Finansal açıdan ani ve önemli gelişmelere gebe. Kredi ödemeleri aile eş veya ortakla ilgili gelir ve harcamalarda nafaka miras vergi konularında kayıplar sıkıntılar yaşamamak için riskli işlere borçlara girmeyin. Bazı başaklarda ani bir operasyon geçirebilir. 29 Nisanda olumlu bir Güneş Tutulması yaşanacak. Eğitim almak-vermek kişisel gelişime ağırlık vermek projelerinizi sunmak yayınlamak reklam-medya çalışmalarına başlamak yurt dışına çıkmak için güzel zamanlar değerlendirin.

7-27 Mayısta Merkür İkizlerde iken kendinizi toplum önünde çok daha etkin ifade edebileceksiniz özellikle 21 Mayıstan sonra kazanımlarınızı artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek üstlerle diyalog kurmak fikir beyan etmek için iyi zamanlar. Merkür'ün retro olacağı 6 Haziran-2 Temmuz günleri boyunca kişisel girişimleri başlatmaktan imza atmaktan önemli fikirlerinizi beyan etmekten kaçının. Kendinize ve geleceğinize yönelik planlarınızı düşüncelerinizi sorgulamak yenilemek için uygun zamanlar harekete geçmek için değil! Üstlerinizle iletişim problemleri de yaşayabilirsiniz.

Temmuz ayına kadar sosyal çevrenizden destek ve yardım almaya sosyalleşmeye kazançlarınızı artırma fırsatlarını yakalamaya devam edeceksiniz. Ancak Kasım 2013-Mart 2014 arası dönemde bu konularda daha yavaş ilerleyebilirsiniz. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte bir yıl boyunca kendinize iç dünyanıza döneceksiniz. Bilinçaltınız aktifleşecek size yol gösteren rüyalar yollar bulabilirsiniz. Meditasyon yoga duA gibi arınma dinlenme iyileşme faaliyetlerine başlayabilirsiniz. Yardım faaliyetlerine katılabilirsiniz. Varsa sağlık sorunlarınız veya sizi olumsuz etkileyen alışkanlık ve bağımlılıklarınız onlardan da kurtulma fırsatını yakalayabilirsiniz. Kendiniz ve geçmişle barışma iç zenginliğini keşfetme zamanı!

15 Ağustos-1 Eylül günlerinde Merkür Başaktayken; kişisel girişimlerinizi başlatmanın tam zamanı. Daha çok konuşup fikir üretebilirsiniz. 25 Ağustosta yaşanacak Yeniayla birlikte kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissedeceksiniz. Senenin son retrosu 3-26 Ekim tarihlerinde yaşanacak. Bütçenizi gelir ve gider dengenizi korumak önem kazanacak. Paraya çevirebilecek sözleşme ve işleri 27 Ekime erteleyin.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Krediler nafaka miras gibi ortak kaynakların kullanımı ve paylaşım konuları netleşebilir. Eve gayrimenkule ilişkin konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması sizin için olumlu etkiler içeriyor. Eğitim ticaret yazı yakınlarla ilgili konularda önemli adımlar atılabilir fırsatlar doğabilir. Tekliflere açık olun ilişkiler sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz. Ancak 27 Ekimle birlikte harekete geçmek çok önemli olacak.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile kazancınızı artırmak paranızı değerlendirmek için yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Bu tarihlerde Riskleri minimize etmeniz çok önemli ayrıca gizeme okült konulara olan merakınız hobiniz haline gelebilir.

 

Çevrimdışı 'Đüş'eş..

  • 'Đüş'üme Eş..
  • *
  • İleti: 588
  • Rep 53
  • Cinsiyet: Bayan
  • Takımınız: Beşiktaş.
Ynt: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2013, 01:21:01 ÖS »



TERAZİ

* Yılın ilk yarısı sağlığınız ve kişisel girişimleriniz öne çıkıyor ikinci yarı ise sosyal ilişkiler artıyor gelecek planlarınızı uygulama zamanı!

Terazi ve yükselen Teraziler için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Venüs'ün 21 Aralıkta başlayıp 31 Ocağa kadar devam eden retro hareketi olacak. Ev yerleşim konularında aile içi ilişkilerde uyumu ve çıkarları sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Taşınmak ev alıp-satmak yuva kurmak için uygun dönemler değil. 1 Şubatla birlikte bu alanlarda önemli değişimler stresler yaşanabilir. O yüzden bu süreçte aceleci kararlar almamakta beklemekte fayda var. 1 Şubat sonrasında harekete geçin. Ayrıca sağlığa özellikle cilt saç ve kemik problemlerine karşı da tedbirli olmak gerekiyor.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte kendinizi göstermek hedefleriniz doğrultusunda yeni adımlar atmak mücadele-rekabet konuları öne çıkacak. Spor aktivitelerine başlayabilir kendinizi daha cesur rekabetçi ve atak hissedebilirsiniz. Finansal konuları projeleri ikili ilişkileri evlilik ortaklık anlaşmaları düzenlemek dengelemek bu alanlarda doğru kararlar almak kazançlı çıkmak için de mücadele edeceksiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya ortak işlere başlamamaya özen gösterin. Yumurtalıklar üreme organları bel böbrekler bölgelerindeki sağlık sorunlarına karşı da tedbirli olmak gerekiyor. Kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz sizi yoran aktivite ve spor faaliyetlerine ara vermek daha iyi olabilir.

Mart-Temmuz aylarında 2012 Ekim ayından beri daha bilinçli ve gerçekçi olduğunuz parasal konularda tasarruflu tedbirli olmaya devam etmek gerekiyor. 5 aylık süreçte ortaklık kurmayı önemli finansal anlaşmalar düzenlemeyi yeni yatırımlarda bulunmayı önermem. Var olanları sağlamlaştırmaya geliştirmeye çalışın eksikleri giderin.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Kişisel planlarınızı uygularken işbirliği yapmaya özen gösterin. İkili ilişkiler ortak işlerden yana aceleci kararlar almamak çok önemli. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Ortak gelirler ve giderler konularındaki sorunları aşabilirsiniz. Kredi miras vergi nafaka burs işlerinde olumlu adımlar atılabilir. Bazı Teraziler sağlık sorunlarını çözmek için ameliyat geçirebilirler.

29 Mayıs-23 Haziran 13-24 Ağustos 4-5-6 Aralık günleri oldukça şanslı günler! Sosyalleşebilir keyifli ve huzurlu günler geçirebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırabilir fırsatları daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Haziran ayına kadar iş kariyer alanında şans ve fırsatlar devam ediyor. Gelecek planlarınızı uygulayabilir başarı elde edebilirsiniz. Üst düzeydeki önemli kişilerden fayda görebilir terfi iş değişikliği yaşayabilirsiniz. Kasım 2013-Mart 2014 arası dönemde bu alanlarda daha yavaş ilerleyebilirsiniz. İş ve kariyer alanında varsa eksikleri tamamlamak beklentileri doğru yönetmek gerekiyor. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte özellikle bir yıl içerisinde geleceğe dair umut ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için çeşitli şans ve fırsatlar elde edebileceksiniz. Sosyal çevrenizden önemli kişilerden destek ve yardım alabilirsiniz. Grup takım çalışmalarında dernek siyaset faaliyetlerinde başarılı olabilirsiniz. Yazı ve fikirlerinizi paylaşmak internette daha etkin yer almak size fayda sağlayabilir. Çalışma ilişkilerinden yürüttüğünüz işlerden yana da kazanç ve başarı elde edebilirsiniz. Ancak ağustos ayında yaşanacak parasal sorunlar engeller ilerlemenizi biraz geciktirebilir.

24 Eylülde burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Sağlık konularında ve kişisel girişimlerde sürüncemede kalan şeyler ortaya çıkabilir. Bu yeniay yeni başlangıçlar yapmak için çok da uygun değil. Özellikle özel ve iş ilişkilerinde ortak kaynaklarda kayıplar sıkıntılar doğabilir. Venüs'ün burcunuza geçiş yapacağı 30 Eylül tarihinden sonra kendinizi daha iyi güçlü hissedeceksiniz.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Evlilik özel ve iş ilişkilerinde radikal sonuçlar ortaya çıkabilir. Ani ayrılıklar yaşayabilir sıra dışı tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Süre giden dava ve anlaşmalarda beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir. Yine de Süreci kendi lehinize çevirebilirsiniz. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte kazancınızı artıracak projeler işbirlikleri anlaşmalar yakalayabilirsiniz. Ancak kazançlı çıkmak için mücadeleci olmak insiyatif alabilmek şart. Finansal konularda kararlar almak herhangi bir konuda imza atmak için 27 Ekimi bekleyin!

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile birlikte evlilik ikili ilişkiler ev aile yuva konularındaki anlaşma ve davalarda ortak işlerde yenilikler önemli gelişmeler yaşanabilir. Bazı Teraziler eşi veya ortağıyla yollarını ayırabilirler.




AKREP

* Yılın ilk yarısı zor geçse de ikinci yarısı çok daha iyi olacak! Beklentilerinizi doğru yönetirseniz iş yaşamında ve ilişkilerde mutluluğu yakalayabileceksiniz.

Akrep ve yükselen Akrepler için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Mars’ın zarar gördüğü Terazi burcundaki yerleşimi olacak. Retro ile birlikte oldukça uzun bir zamana yayılacak bu yerleşim 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar devam edecek! Akrep burçları ve yükselen Akrepler ağustos ayına kadar zorlanacaklar. Bu süre zarfında kişisel girişimlerde bir ileri iki geri gidebilir doğru etkin kararlar almakta enerjinizi doğru yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Yine işyerinde çalışma ilişkilerinde günlük işlerde talihsizlikler kayıplar gerginlikler yaşayabilirsiniz. Mars vücudun savunma sistemini de ifade ettiğinden vücut direnciniz düşebilir dikkatli önlemci olmalısınız. Tha-İchi yoga meditasyon duA gibi enerjinizi yükseltecek fazla efor gerektirmeyen faaliyetlerde bulunmanız size iyi gelecektir. Arınma bilinçaltınızla yüzleşme zamanı. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihlerinde bahsettiğim konulardaki gerginliklerde artış görülebilir. Aslında "kaş yapayım derken göz çıkarma" döneminden geçiyorsunuz en iyisi önemli kararlar almak-harekete geçmek için 26 Temmuzu beklemek!

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 3.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Uranüs Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. İnternet lojistik eğitim sözleşmeler ve yazı-iletişim alanlarında dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Akrepler kardeşler yakın çevre ilişkilerinde önemli değişimler krizler yaşayabilir. İlişki ve bağlar hırpalanabilir. Kararlı fakat zorlayıcı olmayan bir iletişim tarzı uygulamanızı öneririm. Yazmak okumak kısa seyahatlere çıkmak size iyi gelebilir.

Satürn'ün 24 Aralığa kadar burcunuzda hareket etmeye devam ediyor. Artık daha güçlü gerçekçi ve bilinçlisiniz. Bazı akrepler sağlık sorunları yaşadı hayatlarına dair önemli sorumluluklar üstlendi bazıları da yalnızlaştı. 2 Mart-22 Temmuz günlerinde Satürn geri gitmeye başlayacak. Bu dönemi 2012'den bu yana attığınız adımları kurduğunuz ilişkileri sağlamlaştırmak için kullanın. Gerçeklerle sorunlarla yüzleşme cesaretini gösterdiğinizde ilerlemek eksikleri kapatmak içinde fırsat elde etmiş olacaksınız. Ayrıca genital ve boşaltım organlarındaki sağlık sorunlarına karşı da önlem almakta fayda var.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Sağlık sorunları çalışma ilişkileri ve koşullarına yönelik gizli saklı temalar ortaya çıkabilir ani iş değişiklikleri yaşayabilirsiniz. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. İkili ilişkilerde evlilikte ortaklıklar ve davalara ilişkin yeni önemli gelişmeler yaşanabilir. Aradaki bağları güçlendirmek anlaşma imzalamak için güzel bir yeniay olacak.

14 Mayısta burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Özellikle sağlınız anneniz veya kadınlara yönelik bir konuda sorumluluklar zorluklar gün yüzüne çıkabilir. Duygusal açıdan kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz.

Temmuz ayına kadar yurt dışı işler seyahatler ve eğitim medya-yayıncılık alanlarından yana şansınız devam edecek. Ancak Kasım 2013-Mart 2014 süresi boyunca bu alanlarda daha yavaş ilerleyebilirsiniz. Eksikleri yarım kalmış işleri tamamlamaya çalışın. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte bir yıl boyunca iş ve kariyer alanında güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. Kariyerde yükselebilir iş-sektör değişikliği yapabilir önemli kişilerden yardım alabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir kapının açıldığını hissedeceksiniz. Kendi işinizi kurabilir tasarım sanat eğlence spor hobi veya çocuklar konularıyla ilgili işlerde başarı sağlayabilirsiniz. Ancak Ağustos ayı akreplerin iş yaşamında aile ev yerleşim kardeşler eğitim konularında engelleri aşmak için mücadele edecekleri bir ay olacak!

7-8-9 Ekimde beklediğiniz ek gelir kaynaklarına ulaşabilirsiniz. 8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması ile birlikte görev ve sorumluluklarınıza çalışma koşullarına ilişkin sürüncemede kalan şeyler netleşebilir. Bu dönem kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz. Merkürde burcunuzda retro olduğundan iyice düşünüp tartmadan fikir beyan etmekten kaçının. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte kişisel girişimlerinizi hayata geçirmenin yeni başlangıçların tam zamanı. Ancak sözleşmelere imza atmak fikirlerinizi hayata geçirmek için 27 Ekimi beklemenizi öneririm. Bazı akrepler ilişkilerinde ayrılık kararı alabilirler.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile iş ortamında yürüttüğünüz projelerde sözleşmelerde krizler ortaya çıkabilir. Çalışanlarınız işten ayrılabilir. Çalışma ortamındaki iletişim ve düşünme tarzınızı yenilemekte fayda var. İşe yönelik bir eğitim programına da başlayabilirsiniz.





YAY

* Yılın ilk yarısı sosyal faaliyetler ve gelecek planlarını uygulama konuları öne çıkıyor ikinci yarı ise yolculuklar yurt dışı işler ve eğitim konularında şans ve fırsatlar artıyor!

Yay ve yükselen Yaylar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Jüpiterin Aslan burcuna geçiş yapacağı 16 Temmuz tarihi olacak. 7 Kasım 2013'te başlayan ve 7 Marta kadar devam eden retro sürecinde ise; ortak kaynakların kullanımı ve paylaşımı krediler vergi miras nafaka burs gibi finansal konularda tamamlanmamış sorun çıkaran temalarla ilgilenebilir çözüm bulabilirsiniz. Sizi korkutan endişeye düşüren gizli saklı bilinmeyen temalarla yüzleşebilirsiniz. Yeni girişimler için 7 Martı beklerseniz tüm bu alanlarda daha şanslı ve hızlı ilerleyebilirsiniz. Sağlığınıza özellikle beslenmenize mide ve ciğerler bölgenize özen gösterin. Tekrar eden rahatsızlıklardan kurtulmak için ameliyat olabilirsiniz.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 2.evinizde oğlak burcunda retro oluşu Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. Parasal alanda dengeyi ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Yaylar iş girişimlerinde zorluklar yaşayabilir bütçenizi yatırımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte sosyal ilişkiler takım çalışmaları gelecek planları sosyal ilişkilerden ve işten kazanımlar gibi konuları düzenlemek ilişkileri dengelemek doğru atılımlar atmak için çokça efor sarf edeceksiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya agresif ya da aşırı pasif davranmamaya özen gösterin. Rekabetin hırsın dozunu iyi ayarlayın.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Geleceğe yönelik planlarınızı devreye sokmak için fırsatlar doğabilir. Yeni gruplar çevreler içinde yer alabilirsiniz. Ancak ilişkileri ve finansal alandaki riskleri minimize etmek için mücadele etmeniz gerekiyor. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Bazı yaylar Yeni proje ve işler alabilir. İşyeri ve görev değişiklikleri gündeminize gelebilir.

13 Haziranda burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Sağlık veya kişisel girişimlerinizle ilgili işler sonuçlanabilir. Ortak kaynakların kullanımı ve paylaşımı ile ilgili bilgilerin öne çıkacağı önemli bir dolunay.

16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte bir yıl boyunca Yaşam felsefenizi değiştirecek seyahatlere çıkabilir eğitimler alabilir-verebilirsiniz. Yüksek öğrenim master çalışmaları eğitmenlik reklam-medya faaliyetleri kitap yayınlamak için harika bir yıl olacak. Yabancı kültürler insanlar tanıyabilirsiniz. Kişisel gelişim faaliyetlerini artırabilirsiniz. Yurt dışı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz. Vizyonunuzu inanç ve felsefenizi genişletebilir zenginleştirebilirsiniz. Yol gösterici rüyalar görebilirsiniz. Ancak ağustos ayı tüm bu konularda kısıtlayıcı-zorlayıcı olacak önlemlerinizi alın.

14-29 Eylül günleri işe yönelik plan ve istekleri dile getirmek daha hızlı ilerlemek için harika zamanlar. Terfi alabilir önemli başarılara imza atabilirsiniz.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Aşk hayatında çocuklar konularında beklenmedik olaylar yaşanabilir. Yatırımlar ve yaratıcılık tasarım içeren faaliyetlerde ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu durum gelecek planlarınızda sosyal çevre ilişkilerinizde finansal alanda sorun yaratabilir. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması sizin için zorlayıcı etkiler içeriyor. Kişisel girişimlerde sağlıkta sorunlar kayıplar ve geride bırakmayı gerektiren temalarla yüzleşebilirsiniz. Yine de İyimser ve atak yaklaşımınızla üstesinden gelebilirsiniz. Yardım işleriyle uğraşıyor evden çalışıyorsanız bu tutulma işinizde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. 29 Ekimle birlikte sorunların üstesinden gelebilecek güce sahip olacaksınız.

22 Kasımda burcunuzda bir yeniay yaşanacak. Dış görünümünüzü yenilemek kişisel girişimleri başlatmak için güzel bir zaman. Kendinizi zinde enerjik ve çekici hissedeceksiniz. Fakat yurt dışı eğitim seyahat işleriyle ilgili sizi zora sokan haberler alabilirsiniz. Tedbirli olmakta fayda var.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile kazancınızı artırmak paranızı değerlendirmek için yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Bu tarihlerde Riskleri minimize etmeniz çok önemli ayrıca keyfe keder harcamalar yapmamaya özen gösterin. Hobilerinizden tasarım spor-sanat gibi faaliyetlerden çocuklarla ilgili temalardan kazanç da sağlayabilirsiniz.
 

Çevrimdışı 'Đüş'eş..

  • 'Đüş'üme Eş..
  • *
  • İleti: 588
  • Rep 53
  • Cinsiyet: Bayan
  • Takımınız: Beşiktaş.
Ynt: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2013, 01:22:39 ÖS »



OĞLAK

* Yılın ilk yarısı iş ve kariyer alanındaki mücadele öne çıkıyor. İkinci yarısı ise müşterek gelirlerde artış yaşanıyor!

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Satürn'ün 2 Martta başlayıp 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan retrosu olacak. Bu tarihler arasında sosyal ilişkilerde takım çalışmalarında işten kazanımlarda sorun olan veya henüz yerine oturmamış temalarla ilgilenebilir onlara çözüm bulabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü ele almak/planlarınızı gerçekleştirmek için çalışmaya araştırmaya başlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde bu dönem sürtüşmeler yaşayabilir bazılarıyla ilişkinizi koparabilir gruptan dernek faaliyetlerinden ayrılabilirsiniz. Hayatınızda yapmak istediğiniz önemli değişiklikler için 23 Temmuzu bekleyin bu alanlarda daha sağlam ve hızlı ilerleyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza daha fazla özen göstermeli genital ve boşaltım sistemiyle ilgili hassasiyetlere karşı tedbirli olmalısınız.

1 Ocakta burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Hem iş hem de özel yaşamda sağlıkla ilgili konularda yeni adımlar atmak var olan sorunları çözmek ilerlemek güç kazanmak isteyeceğiniz önemli bir yeniay olacak. Düşünce ve söylemlerinizde güçlü etkileyici ve yapıcı olacaksınız. Ancak isteklerinizi elde etmek için kendinizi ve çevrenizi fazla zorlamayın.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün burcunuzda retro oluşu Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 1 Şubata kadar sizi yorabilir. Aşk ve ilişkilerde her türlü işbirliklerinde ortaklıklarda dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Oğlaklar hem iş hem de özel yaşamlarında bazı gizemleri çözebilir ilişkilerinde değişimler yaşayabilirler. Sağlığa cilt ve kemik problemlerine karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Bu zor süreçten sonra Venüs'ün 31 Ocakta normal hareketine dönmesiyle beraber bir ay boyunca ilişkileriniz düzene girecek kendinizi daha enerjik neşeli ve çekici hissedecek daha rahat sosyalleşebileceksiniz. İşe yönelik bağlantıları ilişkileri yapılandırmanın güçlendirmenin zamanı!

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte iş kariyer yönetim-liderlik konularını düzenlemek dengelemek doğru atılımlar atmak başarı kazanmak için çaba harcayacaksınız. İş değiştirebilir iş arama çalışmalarına hız verebilirsiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya agresif ya da aşırı pasif davranmamaya özen gösterin. Üstlerinizle ilişkileriniz bir hayli gerilecek.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. İş ve kariyer alanında gizli kalmış konuların ortaya çıkacağı bazılarının iş yaşamını değiştirecek önemli bir tutulma olacak. Yaratıcı işbirlikçi fikir ve söylemler geliştirebilirseniz sorunların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Spor tasarım ve sanat alanında varsa çalışmalarınızı ilerletmek geliştirmek sahneye çıkmak adına olumlu bir tutulma. Çocuklarla ilgili güzel haberler alabilir yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir ilişkinizde geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz.

12 Temmuz da burcunuzda bir dolunay yaşanacak. Kişisel girişimlerin ve sağlığa ilişkin konuların netleşeceği bir dönem olacak. 13-14 Temmuz günleri proje sunmak astlarınızdan ve hizmet aldığınız kişilerden yana destek/fayda göreceğiniz yılın güzel zamanlarından biri olacak.

Temmuz ayına kadar ikili ilişkiler evlilik ve ortaklıklardan yana şansınız devam ediyor. Ancak Kasım 2013-Mart 2014 süresince bu alanlarda daha yavaş ve temkinli ilerlemek gerekli. Eksik kalmış yerine oturmamış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ortak kaynaklar krediler miras vergi nafaka ve burs işlerinde bir yıl boyunca fırsatlar ve kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. Gayrimenkule yatırım yapabilir ev alabilir miras işleriyle ilgilenebilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından(eş ortak aile..) faydalanmak değerlendirmek size kazanç sağlayabilir. Varsa bir rahatsızlığınız bu dönemde operasyon geçirerek şifa bulabilirsiniz. İç dünyanızla korku ve endişelerinizle saklı gizli temalarla bu dönemde yüzleşerek/ilgilenerek kendinizi arındırma ve iyileştirme fırsatını yakalayabilirsiniz. Mistik ve okült konularına ölüm ve sonrasına yönelik konulara yönelebilirsiniz.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Evinizi yaşadığınız yeri değiştirebilir geleceğe ve işinize yönelik kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. Aile ilişkilerinde yenilenme belki de kopuşlar yaşayabilirsiniz. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte sosyal çevrenizde varsa sorunlara çözüm bulabilir yeni dostluklar çevreler içine girebilirsiniz. Gelecek planlarınızı yenileyip uygulamak için 29 Ekimi bekleyin.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile aile ev yerleşim gayrimenkul konularında sürpriz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Değişmekten kararlarınızı uygulamaktan korkmayın.



KOVA

* Yılın ilk yarısı yurt dışı bağlantılı işler yolculuklar ve eğitim faaliyetleri öne çıkıyor. İkinci yarısı ise iş ve özel yaşamda şanslı birliktelikler kuruluyor!

Kova ve yükselen Kovalar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Satürn'ün 2 Martta başlayıp 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan retrosu olacak. Bu tarihler arasında iş kariyer ve yaşam planlarınızda sorun çıkaran veya henüz yerine oturmamış temalarla ilgilenebilir onlara çözüm bulabilirsiniz. Sizi korkutan endişeye düşüren temalarla yüzleşebilir hayatınızın kontrolünü ele almak/yeni temeller inşa etmek için çalışmaya araştırmaya başlayabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarında üstlerle ilişkilerde bu dönem sürtüşmeler yaşayabilirsiniz sorumluluklarınız artabilir yasal engellerle karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönemde sağlığınıza özellikle genital ve boşaltım organlarına özen gösterin. Hayatınızda yapmak istediğiniz önemli ve yeni değişiklikleri uygulamaya koymak için 23 Temmuzu beklerseniz daha sağlam ve hızlı ilerleyebilirsiniz.

31 Ocakta burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. İşyerinde çalışma ilişkilerinde yaşanan sorunlara çözüm bulmak ya da iş değiştirmek için güzel bir zaman. Sağlık sorununuzu size angarya olan işleri çözmek adına da ciddi adımlar atabilirsiniz.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 12.evinizde ve retro oluşu Pluto Uranüs ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. Aşk ve ilişkilerde her türlü işbirliklerinde dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Kovalar hem iş hem de özel yaşamlarında bazı gizemleri çözebilir ilişkilerinde değişimler yaşayabilirler. Cilt ve kemik problemlerine karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Bu zor süreçten sonra Venüs'ün 6 Martta burcunuza geçmesiyle beraber bir ay boyunca ilişkileriniz düzene girecek kendinizi daha enerjik neşeli ve çekici hissedecek daha rahat sosyalleşebileceksiniz. Nisan ayında da parasal kaynaklarınızı artırabilirsiniz.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 25 Temmuz 2014’ e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte yüksek öğrenim eğitim verme-alma dini-felsefi konular yurt dışı işleri seyahatler medya-pazarlama-yayıncılık hukuk konularında ilerleyebilmek öne çıkmak için mücadele edeceksiniz. Kişisel gelişim faaliyetlerine ağırlık verebilirsiniz. Sık sık uzaklara yolculuk yapabilirsiniz. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya agresif ya da aşırı pasif tutum sergilememeye özen gösterin.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Yakın ve uzak akrabalarla ilişkilerde gerginlikler sıkıntı veren durumlar ortaya çıkabilir. Eğitim seyahat ve yurt dışı işlerde iletişimde dikkatli sakin ve sabırlı olmak çok önemli. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Yaşadığınız yeri değiştirebilir gayrimenkule eve yönelik bir alım satımı gerçekleştirebilirsiniz. Ev ve aile yaşamını güzelleştirmeye yönelik olumlu bir tutulma yaşayacaksınız.

13-14 Temmuz yurt dışına çıkmak yabancı insanlar ve kültürler tanımak aşkınız için yapıcı adımlar atmak yeteneklerinizi sunmak sahneye çıkmak kitap yayınlamak için yılın güzel zamanlarından biri olacak.

Temmuz ayına kadar çalışma ilişkileri ve sağlıktan yana şansınız devam ediyor. Kasım 2013-Mart 2014 süresince işyerinde ve gündelik işlerdeki sorunları çözebilirsiniz çalışma yeriniz ve koşullarınız değişebilir. 16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte Özel veya iş ilişkilerinizden eşinizden dostlarınızdan yana bolca destek ve yardım alabilirsiniz. Pazarlama-satış halkla ilişkiler danışmanlık gibi alanlarda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Varsa eşinizin hayatında da güzel ve önemli gelişmeler fırsatlar doğabilir. Bekar kovalar bir yıl içerisinde onlara şans getiren bir ilişkiye başlayabilir evlenebilirler. Size fayda sağlayacak ortaklıklar kurabilir dava ve anlaşmaları lehinize sonuçlandırabilirsiniz.

10 Ağustos da burcunuzda bir dolunay yaşanacak. Evlilik ortaklıklar ve ikili ilişkilerde sürüncemede kalan bir konu bu dönemde netleşebilir. Sürpriz haberler alabilir imzalar atabilirsiniz. İşe ve geleceğinize yönelikte önemli gelişmelerin gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı bir dolunay olacak. Oldukça zorlayıcı bir ay!

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Eşinizden ortağınızdan arkadaşlarınızdan sizi çok şaşırtacak sürpriz haberler alabilirsiniz ortaklıklara-sözleşmelere imza atabilirsiniz. İletişim ve seyahat trafiğiniz bu dönem çok hızlanacak. İşbirliği yapmak uyum sağlamak kazançlı çıkmak için oldukça önemli olacak. Kayba uğramamak için aşırı liberal veya aceleci kararlar almamanız gerekiyor. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte kalıcı ve başarı getiren yeni bir görev üstlenebilir terfi edebilir iş değiştirebilirsiniz. Sizin için kadersel ve şanslı etkiler içeren güzel bir tutulma yaşayacaksınız.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile yakınlarla veya kardeşlerden yana bazı kadersel gelişmeler kayıplar sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle bu tarihlerde iletişim kurarken verdiğiniz bilgilere attığınız imzalara dikkat edin. Trafikte ve seyahatlerde dikkatli tedbirli olmak gerekiyor. Biliçaltınızdakileri kağıda söze dökebilir blog açabilirsiniz.



BALIK

* Yılın ilk yarısı ortak kaynaklar kredi miras nafaka konuları öne çıkıyor ikinci yarı ise çalışma yaşamında şans ve fırsatlar artıyor!

Balık ve yükselen Balıklar için 2014 yılının en dikkat çekici gelişmesi yönetici gezegeniniz Jüpiterin Aslan burcuna geçiş yapacağı 16 Temmuz tarihi olacak. 7 Kasımda başlayan ve 7 Marta kadar devam eden retro sürecinde ise; aşk hayatında eski ilişkiler gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde dolu dizgin ilerlerken biraz sorgulama dönemine girebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili küçük sağlık sorunları bakım problemleri çıkabilir. Onlarla daha fazla vakit geçirmeniz gerekebilir. Hamile kalmak isteyen balıklar tedaviye başlayabilir hamilelerin ise dinlenmesi gereken bir dönem! Hobilerinize yürüttüğünüz projelere spor faaliyetlerine bir süre ara vermek ya da geliştirmek için daha detaylı üzerinde çalışmanız gerekebilir. Bu dönem paradan para kazandıran araçları kullanmak riskli yatırımlar yapmak için iyi değildir taki 7 Marta kadar. Yine sağlığınıza özellikle beslenmenize midenize ciğer göğüsler bölgesine özen gösterin.

Ocak ayında aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün 11.evinizde retro oluşu Pluto ve Jüpiter ile kurduğu zor açılar 6 Marta kadar sizi yorabilir. Aşk ve ilişkilerde arkadaşlıklarda takım çalışmalarında dengeyi uyumu ve çıkarlarınızı sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı Balıklar sosyal ilişkilerinde gizemleri çözebilir ilişkilerinde gelecek planlarında değişimler yaşayabilirler. Bu zor süreçten sonra Venüs'ün 6 Nisanda burcunuza geçmesiyle beraber bir ay boyunca ilişkileriniz düzene girecek kendinizi daha enerjik neşeli yaratıcı ve çekici hissedecek daha rahat sosyalleşebileceksiniz.

29 Şubatta burcunuzda bir yeniay gerçekleşiyor. Yaratıcı esin ve ilham dolu yanınız bugün tavan yapacak. Her ne kadar ilerlemek ve yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de yönetici gezegeniniz Jüpiterin geri hareketine devam etmesi nedeniyle yarım kalan projelere ve ilişkileri çözmeye odaklanmak daha doğru olabilir. Aşk ve çocuklara ilişkin sorunlara çözüm bulabilirsiniz. 7 Mart ile birlikte daha kolay ilerleyebileceksiniz.

2 Mart-22 Temmuz tarihlerinde yurt dışı işler-bağlantılar kişisel gelişim eğitimleri yüksek öğrenim konuları medya yayıncılık işlerinde yeniden üzerinden geçmeniz daha detaylı çalışmanızı gerektiren şartlar veya yasal düzenlemeler öne çıkabilir.

Marsın 7 Aralık 2013 de başlayıp 26 Temmuz 2014’e kadar terazi burcunda kalacağı süreçte ortak kaynakların kullanımı paylaşımı burs nafaka vergi miras ve kredi ödemeleri konularını düzenlemek dengelemek için çokça efor sarf edeceksiniz. Bilinmeyen konulara merakınız artabilir aklınızın endişe ve kuşkuları daha çok gün yüzüne çıkabilir. Özellikle 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında bu konularda yeni adımlar atmamaya ortak işlere başlamamaya özen gösterin. Yumurtalıklar üreme organları bel böbrekler bölgelerindeki ateşli iltihaplı sağlık sorunlarına karşı tedbirli olun. Bazı balıklar bu süreçte operasyon geçirebilirler.

15 Nisanda Terazi burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Parasal konularda ani ve liberal kararlar almak sözleşme imzalamak ortak finansal işlerde sorunlara tartışmalara hatta kopuşlara neden olabilir. Geçmişten kalan miras vergi kredilerle ilgili sorunları çözmek için orta yol bulmaya çalışmalısınız. Sanat tasarım sinema konularında faaliyet gösterenler ise bu tutulmanın etkisini olumluya çevirebilirler. 29 Nisanda bir Güneş Tutulması yaşanacak. Yeni bir eğitim programına başlamak yazmak seyahatlere çıkmak blog açmak için süper bir dönem. Yakın çevre kardeş ilişkilerinde de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

13-14 Temmuzda miras kredi ve ev-gayrimenkul yerleşim konularına ilişkin sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu konularda harekete geçilebilecek uygun tarihler.

16 Temmuz da Jüpiter'in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte hem işyerinde hem de günlük yaşamda görev ve sorumluluklarınız artacak. Yeni projelerde yer alabilir işyeri-görev değişikliği de yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarından fayda görecek lider ve yaratıcı yanınızı daha iyi sergileyebileceksiniz. Sağlık için diyet spor gibi faaliyetlere de başlayabilirsiniz. Hizmet sektöründe başarılar elde edebilirsiniz.

9 Eylülde burcunuzda bir dolunay yaşanacak. Evlilik ortaklıklarda ikili ilişkilerden yana eleştirilebilir hayal kırıklıkları yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Önerileri dikkate alın.

8 Ekimde Koç burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak. Finansal alanda ödeme-harcama dengesini korumak önem kazanacak. Yüklü miktarda veya beklenmedik harcamalar bütçenizi sarsabilir. Gelecek planlarınızda sosyal çevre ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Bazı balıklar projelerini işe dönüştürebilir iş yaşamında başarı kazanabilirler. 24 Ekimde yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte yurt dışında yaşamaya başlayabilirsiniz. Hayat felsefenizi değiştirecek yolculuklara eğitimlere eğitmenliğe başlayabilirsiniz. Medya yayıncılık eğitim alanlarındaki projeleri başlatmak için süper zamanlar. İthalat-ihracat hukuk yabancılarla ilgili işlerinden yana da fırsatlar yakalanabilir.

21 Nisan ve 15 Aralıkta yaşanacak Uranüs Pluton karesi ile sosyal ilişkilerden organizasyonlardan kazanç elde etmek için yeni adımlar atabilirsiniz. Riskleri minimize ederek ortak işlere girmek girişimlere yön vermek çok önemli.
 

Çevrimdışı вαşκαп

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 20356
  • Rep 1300
Ynt: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2016, 06:04:27 ÖS »
 cgp
 

Çevrimdışı Özgür Kız

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 21541
  • Rep 3950
Ynt: 2014 Burç Yorumları - Aylin İleri Aydoğan
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2018, 03:03:41 ÖS »


 Emeğine Yüreğine Sağlık

 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
15 Yanıt
3286 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:03:52 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
2 Yanıt
1490 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:43 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
2 Yanıt
1718 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:01 ÖS
Gönderen: Özgür Kız