Gönderen Konu: 2012 Burç Yorumları  (Okunma sayısı 2733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #10 : Aralık 05, 2011, 08:06:07 ÖS »
Kova Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili Kova, bu yılın ilk yarısında ev ve ailenizi ilgilendiren konularda önemli fırsatlarla karşılaşmaya devam edeceksiniz. Özellikle Haziran ayına kadar oturduğunuz mekânın şartlarını daha iyi hale getirebilir, evde yeni şeyler öğrenebilir ve evinizi sosyal açıdan daha hareketli bir hale dönüştürebilirsiniz.



Yuva kurma, ev sahibi olma, emlak alım satımından para kazanma konularında aile büyüklerinden ya da çevrenizdeki saygın kişilerden alacağınız destekle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise mutluluğunuzu ilgilendiren konulara daha fazla odaklanacak, çocuklar, sanat, aşk hayatı, spor gibi konularda hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Beklenmedik bir anda hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünebilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir veya çocuklarınızın başarısı ile gururlanabilirsiniz. Öte yandan eğlence hayatınız hareketlenirken spekülasyonlar, şans oyunlarında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, bilimsel ve teknolojik konulara ilginiz artıyor. Bu konularda eğitim alabilir kendinizi geliştirebilir veya yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

İletişim becerileriniz artacağı için, yeni ve sıradışı kişilerle tanışma fırsatları bulabilirsiniz. Konuşmalar, görüşmeler, fikir tartışmaları yapabilir, akraba, komşu, kardeş gibi çok yakın çevre ile daha yoğun ilişkiler kurabilirsiniz.

Kısa mesafeli yolculuklara çıkabilir, zihinsel hareketliliğinizi yeni şeyler öğrenmek amacıyla değerlendirebilirsiniz. Bu zamanda düşüncelerin kâğıda dökülmesi, yeni anlaşmalar yapmak, yazıp, çizme gibi işlerle uğraşmak çok daha kolay hale gelecektir.

Özellikle bu yılın ilk yarısında yeni ortaklık anlaşmaları ve başkalarından beklediğiniz destekler konusunda yüksek beklentiler içinde olmanız hayal kırıklığına neden olabilir.

Yılın ilk yarısında maddi konularda zaman zaman dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar ve geçmişteki olaylar yüzünden bütçenizi zorlayabilir. Bu tür sürpriz giderler için hazırlıklı olmanızda yarar var.

Gene bu yılın ilk yarısı iş hayatınızda Jüpiter’in desteğini alacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız. Kendinizi yoğun ve tempolu çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. İş konularında hırslı tavırlarınız dikkat çekici olacak. Kendinizi çalışmalarınızla ortaya koyacaksınız.

Ekim ayından itibaren ev ve aile ile ilgili konularda sorumluluklar ve kıstlanmalar artıyor. Bu dönemde baba, eş, anne veya otorite konumunda olan kişilerle zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sağlık veya başka bir nedenle aile fertlerinin yükümlülüğü üzerinize binebilir. Bu yoğun tempo içinde bir de kendi sağlığınızla uğraşmak istemiyorsanız zaman zaman molalar verip kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Ufak tefek sakarlıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

Tutulma zamanlarında ise, yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısı, sosyal çevreniz, geleceğe dair ümitleriniz, aşk hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda etki alacaksınız. Bu dönemlerde bu konularda yeni bir başlangıç yapmamaya dikkat etmelisiniz.
 

Çevrimdışı Çaresiz-Çareler

  • '' Çaresiz Çareler ''
  • *
  • İleti: 454
  • Rep 153
  • Takımınız: Galatasaray
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #11 : Aralık 05, 2011, 08:06:46 ÖS »
Balık Burcu'nun 2012 yılı genel yorumu:

Sevgili Balık, geçen yıldan beri sizi olumlu etkileyen Jüpiter bu yılın da ilk yarısında olumlu enerjilerini size göndermeye devam edecek. Bu yıl da yakın çevre ile ilişkilerinizi olumlu yönde geliştiren, dünyayı daha iyi algılamanızı sağlayan, öğrenme ve yazma kapasitenizi arttıran gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.



Kendinizi rahatça ifade edecek, gelişen anlayış ve düşünce biçiminizle yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki kişilerden göreceğiniz destekler 2012 Haziranına kadar rahatlamanızı sağlayacak.

Yılın ilk altı ayında tedbirli olmanız gerekiyor. Özellikle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda oldukça hareketli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer olumlu giden bir ilişkiniz varsa ilişkiniz daha coşkulu ve canlı bir hal alabilir. Fakat ilişkinizde şimdiye ortaya koymaya cesaret edemediğiniz noktalar varsa kavgalar, düşmanlıklar ortaya çıkabilir.

Fikir ayrılıkları, hukuksal sorunlar, tartışmalar gündeminizde daha fazla yer alabilir. Yılın ikinci yarısında iç huzuru ve güvenli yaşam arzularınızın arttığı bir dönem olacak.

Yılın ikinci yarısında itibaren Jüpiter ev ve aile yaşamınızı etkileyecek Bu dönemde ev, aile yaşamınız ve özel hayatınız daha ön planda olacak.

Sorunların halledilmesi için aradığınız huzurlu ve güvenli bir ortamı bulma şansınız yüksek. Bu dönemde aile bireyleri birbirlerine karşı daha olumlu duygular içinde olabilir, aile içinde samimiyet ve hoşgörü artabilir. Bu arada daha büyük bir eve geçebilir veya aileye yeni katılan bireyler sayesinde daha kalabalık bir aileye de sahip olabilirsiniz.

Bu yıl Ekim ayından itibaren başkaları yüzünden sizi kısıtlayan olumsuz etkilerden kurtuluyorsunuz. Ekim ayına kadar olan dönemde özellikle maddi konularda beklediğiniz destekler gecikebilir veya hiç gelmeyebilir. Ortaklaşa işler ve gelirler konusunda da zorlanmalar devam edebilir.

Kredi borcu veya senet, sigorta gibi konular da sıkıntılarınız sürecek. Neyse ki Satürn’ün Akrep burcuna geçmesiyle başlayacak bu yeni dönemde bu tür sıkıntılardan kurtulacaksınız.

Ekim ayından itibaren, kendinizi ve hayat anlayışınızı sorgulayacak, ruhsal ve kişisel anlamda gelişmek için daha fazla gayret göstereceksiniz.

Eğitimler alabilir, yabancı kültürler ve felsefelerle tanışabilir, uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Yabancılar veya yabancı ülkelerle bağlantılı kişiler de bu dönemde hayatınıza girebilir ve bunlar aracılığıyla bazı sorumluluklar yüklenebilirsiniz.

Bu yıl tutulma zamanlarında yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım’ın ikinci yarısında iş hayatınızda karışıklıklar olabilir, değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Beklenmedik bir başarı elde edebilir veya gözden düşebilirsiniz Veya kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili değişimler yaşayabilir, kısa yolculuklarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu arada yeni fikirler ve anlaşmalar da gündeminizde olabilir. Ama bu tarihlerde yeni girişimlerden kaçınmak daha iyi olabilir. Bu arada ev ve aile ile ilgili de sorunlar yaşanabilir veya çocukluğunuzla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Özellikle Kasım ayında çevrenizdeki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

Karamsar ve katı bir tavır içine girmeyin. Bu dönemde karar vermek için acele etmeyin ve önceden aldığınız kararları değiştirmekten kaçının. Tabii iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Evrak, faturalar, anlaşmalar ve yolculuklar konusunda tedbirli olmalısınız.
 

Çevrimdışı вαşκαп

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 20356
  • Rep 1300
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #12 : Ekim 19, 2017, 03:26:50 ÖS »
 Emeğine Yüreğine Sağlık
 

Çevrimdışı Özgür Kız

  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 21539
  • Rep 3950
Ynt: 2012 Burç Yorumları
« Yanıtla #13 : Eylül 29, 2018, 03:04:19 ÖS »


 Emeğine Yüreğine Sağlık

 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
15 Yanıt
3095 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:31 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
5 Yanıt
2112 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:03:41 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
2 Yanıt
1728 Gösterim
Son İleti Eylül 29, 2018, 03:04:01 ÖS
Gönderen: Özgür Kız