Gönderen Konu: Fırında kağıt kebabı.  (Okunma sayısı 1159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özge

  • Radyo Ailemiz
  • *
  • İleti: 1738
  • Rep 347
  • Cinsiyet: Bayan
  • Takımınız: Fenerbahçe
Fırında kağıt kebabı.
« : Mayıs 04, 2011, 07:55:41 ÖS »

Malzemeler:

½ kg Kuşbaşı Koyun Eti
200 gr İç Bezelye
1 adet Domates
2 adet Biber
1 adet Kuru Soğan
4 adet Fırın Poşeti (ya da yağlı kağıt)
Maydanoz ve/veya Dereotu
2 kaşık Zeytinyağı
Tuz, Kara Biber, Kekik
Hazırlanışı
Kuş başı et, but veya kol üstünden alınırsa daha lezzetli olacaktır. Et, halka halka doğranmış soğan, ufak ufak doğranmış domates ve biber, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz, karabiber, kekik ile harmanlanıp, üzerinden 2 kaşık zeytinyağı dolaştırılır ve bir kenarda yarım saat kadar bekletilir. Poşetler (ya da 2 kat yağlı kağıdı) hazırlanıp, malzemeleri eşit şekilde paylaştırılır. Üzerine 1 kaşık su dökülür, poşetleri kapatılır ve orta hararetteki fırında pişirilir.

Çevrimdışı вαşκαп

  • Çok az sayida insan seviyorum, belki onlarida sevmiyorum 🤣🤣🤣🤣
  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 20358
  • Rep 1256
  • Gözümden düşeni kimin tuttuğu önemli değil ....
Ynt: Fırında kağıt kebabı.
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2017, 05:59:28 ÖS »
 Emeğine Yüreğine Sağlık
Sen yanmassan Ben yanmassam Biz yanmassak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?

 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
1 Yanıt
780 Gösterim
Son İleti Kasım 07, 2016, 03:33:55 ÖS
Gönderen: вαşκαп
1 Yanıt
739 Gösterim
Son İleti Kasım 07, 2016, 03:33:32 ÖS
Gönderen: вαşκαп
0 Yanıt
59 Gösterim
Son İleti Ekim 03, 2018, 08:04:36 ÖS
Gönderen: Kuskün Çiçek