Gönderen Konu: Gürkan Uygun.  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı INANNA

  • *
  • İleti: 1519
  • Rep 800
    • brc.zbrk
    • brc_zbrk
Gürkan Uygun.
« : Aralık 07, 2013, 01:43:16 ÖS »
Mesleği: Sinema Sanatçısı & Dizi Oyuncusu
Doğum Yeri: İzmit
Doğum Tarihi: 1974





Uygun, 1974 yılında İzmit'te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı dizilerde rol aldı. Fasülye adlı 35`lik sinema filminde oynadı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı.
Özelikle Etnik müzikleri ve dünya müzikleri dinlemeyi çok seviyor. Resim, karakalem çizim ve ufak heykelcikler yapıyor. Bu konularda herhangi bir eğitim almamış. Bunların dışında klarnet çalmak istiyor. Evindeki aksesuarları ve kullandığı eşyaları kendi yapmayı seviyor.

Kurtlar Vadisi'nden sonra insanların sevgisini kazandı. Bundan çok büyük keyif duyuyor. İnsanlar onu Kurtlar Vadisi ile tanıdı. Bu dizi sayesinde beğenilen bir oyuncu oldu. Hayatında olumlu ve güzel değişiklikler oldu.

Televizyon dizilerinde rol almaya 1995 yılında başladı. Kurtlar Vadisi ekibiyle de Deliyürek döneminde tanıştı. Deliyürek'in ardından bu dizi için düşünüldü. Kurtlar Vadisi'ne başlaması da bu şekilde oldu.

Memati Kimdir
Çocukken işlediği bir cinayet yüzünden uzun yıllar hapiste yatmıştır. Mafyanın çeşitli mevkilerinde tetikçilik yapmıştır. Polat Alemdar'la tanıştıktan sonra onun için çalışmaya başlamıştır.

Sinirli ve aceleci karakteri yüzünden, olayları bütün olarak incelemek yerine kestirmeleri kullanmayı tercih eder. Hiçbir bilgisi olmamasına rağmen, Irak ve Irak`ta yaşayan insanlara karşı önyargılıdır. Memati için, Polat Alemdar'ın istek ve emirleri her şeyin üstündedir. Polat Alemdar`ın hizmetindeyken, artık bir mafya tetikçisi değil silahlı bir vatanseverdir. Doğrudan sonuca ulaşma yeteneği onun en önemli özelliğidir.

Gürkan Uygun Filmografi
Kurtlar Vadisi Irak, Memati, 2005
Çarpışma, Musta, 2005
Şapkadan Babam Çıktı, Kerem, 2003
Kurtlar Vadisi, Memati, 2003
Aşkım Aşkım, 2001
Fasulye, Koruma, 1999
Yılan Hikayesi, Bölüm Oyuncusu, 1999
Deli Yürek, Cihan, 1999
Affet Bizi Hocam, 1998
Hoşçakal Yarın, 1998
Tatlı Kaçıklar, Tolgahan, 1996
Çiçek Taksi, Konuk oyuncu, 1995
- Kah yek ahenk kah yek avaz.. //








 

Çevrimdışı INANNA

  • *
  • İleti: 1519
  • Rep 800
    • brc.zbrk
    • brc_zbrk
Ynt: Gürkan Uygun.
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2013, 01:43:43 ÖS »
- Kah yek ahenk kah yek avaz.. //








 

Çevrimdışı вαşκαп

  • Çok az sayida insan seviyorum, belki onlarida sevmiyorum 🤣🤣🤣🤣
  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 20358
  • Mesajın Beğenildi: 2 Kere
  • Rep 1260
  • Gözümden düşeni kimin tuttuğu önemli değil ....
Ynt: Gürkan Uygun.
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2017, 03:39:53 ÖS »
 Emeğine Yüreğine Sağlık
 

Çevrimdışı Özgür Kız

  • Kuş öldükten sonra sen uçuşunu hatırlasan ne fayda ...
  • Özel Üye
  • *
  • İleti: 21001
  • Mesajın Beğenildi: 25 Kere
  • Rep 3660
  • Cinsiyet: Bayan
  • Dünya'da cennet varsa oda gönül rahatlığıdır ..
Ynt: Gürkan Uygun.
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2018, 11:05:57 ÖÖ »
cgp
 

 

Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
15 Yanıt
4185 Gösterim
Son İleti Mart 25, 2016, 02:07:19 ÖS
Gönderen: вαşκαп
17 Yanıt
4348 Gösterim
Son İleti Aralık 14, 2016, 06:48:08 ÖS
Gönderen: Özgür Kız
0 Yanıt
72 Gösterim
Son İleti Ekim 23, 2018, 11:14:10 ÖÖ
Gönderen: Kuskün Çiçek